Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

«Όραμα Μητσοτάκη τα ιδιωτικά συμφέροντα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος», σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει. Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια Υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα. Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην Παιδεία και την Υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος», σημείωσε η Κουμουνδούρου.
«Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης. Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται”», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την Κουμουνδούρου, «αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: