Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Σε μια πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Η ομάδα μας έχοντας για ακόμη μία χρονιά υψηλές φιλοδοξίες και στόχους, προχώρησε άμεσα σε μια πολύ σημαντική συνεργασία όσον αφορά την διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης και διαμόρφωσης του ρόστερ από την μία πλευρά και την γενικότερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου από την άλλη.
Θέση τεχνικού διευθυντή στο σύλλογο, αναλαμβάνει από σήμερα ο Λάζαρος Μακρίδης. Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους ποδοσφαιρόφιλους του νομού μας και όχι μόνο, αφού το βιογραφικό του τόσο όσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως προπονητή σε ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές κατηγορίες, είναι κάτι περισσότερο από αξιόλογο και πλούσιο. Άπειρες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, πολλές και σημαντικές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες, συνθέτουν τον "βίο και την πολιτεία" του νέου τεχνικού διευθυντή της Πέλλας. Με την δυναμική και την στρατηγική που τον χαρακτηρίζουν και ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου και σε στενή συνεργασία πάντα με την διοίκηση και τον προπονητή Κώστα Μαυροβουνιώτη, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και ικανότητα της ομάδας μας ανεβάζοντάς την αγωνιστικό επίπεδο, βοηθώντας την να καταφέρει με τον καλύτερο και ευτυχέστερο τρόπο τους στόχους της. Μπορεί σ' αυτό το ρόλο και το πόστο να μην έχει τόσο μακρά εμπειρία, εντούτοις ως προπονητής ακόμα και σε πολύ πιεστικές καταστάσεις, τα διαχειρίστηκε με επιτυχία. Ο Λάζαρος Μακρίδης να σημειωθεί, ότι είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με την Πέλλα, αφού την περίοδο 2014-15 και λίγες αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1, ανέλαβε προπονητής της ομάδας μας, κάτι που τον καθιστά πέραν όλων των άλλων και γνώστη προσώπων και πραγμάτων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πέλλας.
Φυσικά αυτονόητο πρέπει να θεωρείται απ' όλες τις πλευρές, ότι όλες οι κινήσεις τόσο του μεταγραφικού όσο του αγωνιστικού και του οργανωτικού σχεδιασμού, θα είναι απόλυτα συγχρονισμένες με τα οικονομικά δεδομένα που έχει προϋπολογίσει και διαμορφώσει η ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: