Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» στην Π.Ε. Πέλλας

Η θεατρική παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο Διοικητήριο στην Έδεσσα. Η παράσταση του βραβευμένου έργου του Βρετανού συγγραφέα Willy Russel παρουσιάζεται σε συνεργασία της Π.Ε. Πέλλας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής. Επίσης, η παράσταση είναι αφιερωμένη στη δράση της ΜΚΟ Praksis και  μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Κοινωνική Κατοικία», που αφορά γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για μια καλύτερη ζωή. 
«Αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ώστε, να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν την παράσταση και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην Κοινωνική Κατοικία για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των γυναικών που μάχονται καθημερινά στη ζωή τους. Η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει δράσεις πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, έμπρακτα, με γνώμονα την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Το έργο των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων είναι σημαντικό διότι δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους της Περιφέρειας να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου και η Π.Ε. Πέλλας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιώργος Χριστοδούλου - Άννα Μενενάκου
ΑΠΟΔΟΣΗ: Mάριος Πλωρίτης,  Σκηνοθεσία:  Λευτέρης Γιοβανίδης, Σκηνικά - Κοστούμια: Δέσποινα Βολλίδη, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης. ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Εταιρία θεάτρου ΑΣΥΜΒΑΤΟ και ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:15€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ - 12€ ΑΝΕΡΓΟΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: