Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μας βγήκε μουλάρι ο Αστραχάν, Θανάση μου!

Αν παρακολουθήσατε την προχθεσινή συζήτησή στη Βουλή, θα καταλάβατε ότι το οικονομικό πρόβλημα της χώρας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Είναι τέτοια η στενότης, που ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προσλάβει ως σωματοφύλακα, θα έλεγα ως μπράβο, αλλά θα το πάρει προσωπικά ο Κεδίκογλου, τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Κάτι σαν τους πράκτορες που μπαίνουν μπροστά για να μη φάει τη σφαίρα ο Ομπάμα, μόνο που εν προκειμένω ο Βενιζέλος δεν τρώει σφαίρες, ξερνάει σφαίρες εκ του φάρυγγος. Θα έχετε δει τη σχετική ταινία με τον Ίστγουντ, αν και ο Ευάγγελος, μάλλον με τον Ζανίνο που μπουκάρει για να προστατεύσει τον Ρίζο μοιάζει, παρά με τον αγέρωχο Κλιντ.
Αν με είχε σώσει κι εμένα ο Σαμαράς από την ψειρού, θα έτρωγα για πάρτη του τη σφαίρα κι ας ήταν κι από μάγκνουμ. Ειδικά τώρα που η κυβέρνηση του Κουβέλη ετοιμάζεται να κλείσει μέσα όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, καλό είναι να έχεις κάποιον να σε κρατάει απόξω. Ο Ευάγγελος βέβαια δεν θα περνούσε άσχημα στη στενή. Θα είχε τον Άκη να αναπολούν την εποχή που τον έβγαζε λάδι για τα εξοπλιστικά, τον Λαυρεντιάδη να μιλάνε για τη διά νόμου σωτηρία της Proton, τον Ψωμιάδη και τον Μπέο, για να αναθυμούνται τα εκατομμύρια που χαρίστηκαν στις ΠΑΕ. Και μια που το 'φερε η κουβέντα, κ. καθηγητά, το σωστό είναι «θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου» και όχι «φυλακήν», που είπατε εσείς στην Βουλή ψευδοθεολογώντας.
Ο Σαμαράς δίνει μάχη για να κρατήσει τον Βενιζέλο στη ζωή, λειτουργώντας περίπου σαν απινιδωτής εκ Καλαμών. Κι ο Βενιζέλος του το ανταποδίδει μετατρέποντας το ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της Ν.Δ., με ειδική αποστολή τον τραμπουκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Μόνο που οι τραμπούκοι, κ. Ευάγγελέ μας, καταλήγουν στον απόπατο της ιστορίας, και επιπλέον, αν αυτός που κρατάει τον απινιδωτή τραβήξει ξαφνικά το καλώδιο, τότε άμωμοι εν οδώ, αλληλούια. Κύριε Ευάγγελέ μας…
Ό,τι και να κάνει ο Σαμαράς, ό,τι και να κάνουν οι πρετεντεραίοι, το ψωράλογο δεν τραβάει με τίποτα. Τον Φεβρουάριο, τον πιο ευνοϊκό μήνα για το ΠΑΣΟΚ, με την απαλλαγή του Βενιζέλου από τα ποινικά της Λαγκάρντ, με τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα των “Νέων”, με τις 110.000 που υποτίθεται ότι ψήφισαν για το συνέδριο, σε αυτήν την περίοδο των παχιών αγελάδων, το κόμμα του Βενιζέλου έπεσε, σύμφωνα με την Marc, από το 7,2% στο 6,6%. Μας βγήκε μουλάρι ο Αστραχάν, που θα 'λεγε κι ο Βέγγος και καλό είναι αυτή την εποχή να μην είσαι μουλάρι ή άλογο, γιατί μπορεί να καταλήξεις στο τηγάνι του ΙΚΕΑ.

ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ: Ανανδρανιστάκης Γ.
Πηγή: avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: