Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ " ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ένα ακόμη μπασκετικό Σάββατο γεμάτο δράση,χαρά και θέαμα επεφύλαξαν οι Ακαδημίες μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας και Ικάρων Γιαννιτσών στο αντίστοιχο τουρνουά αγώνων που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, στις 16/2/13.
Παρά τις ασχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, περισσότερα από 80 παιδιά αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος για τη νίκη μέσα στο παρκέ,γεγονός που ικανοποίησε τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους που είδαν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να γεμίζουν τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα.
Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε στις 10:15 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι με μια σειρά ηλικιακών αγώνων.Πρώτα έπαιξαν τα κορίτσια και αγόρια 2003, κατόπιν τα αγόρια 2001-2002, μετά τα κορίτσια 1999-2000-2001 και τέλος τα αγόρια ηλικίας 1999.
Αξιοσημείωτο ήταν το καλό κλίμα που επικράτησε μεταξύ παιδιών των δύο ομάδων αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών Σιάγα Νίκου (Φ.Ο. Αριδαίας) και Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου (Ίκαροι Γιαννιτσών ), με αποκορύφωμα τις ομαδικές φωτογραφίες,τα αλληλο-συγχαρητήρια, και το fair-play σε ολη την διάρκεια του τουρνουά.
"....Με χαρά υποδεχθήκαμε τους Ίκαρους Γιαννιτσών στο <<σπίτι >> μας, που ανταπέδωσαν ευγενικά την συμμετοχή μας στο δικό τους τουρνουά...Ελπίζουμε να αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία μας και τα ίδια τα παιδιά να χάρηκαν τα παιχνίδια! Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε τέτοιες διοργανώσεις που κοινό στόχο  έχουν τη διασκέδαση των αθλητών μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι,την αγωνιστική δράση και τη συλλογή εμπειριών..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!...."( Σιάγας Νίκος )
"....Η πεμπτουσία του αθλήματος είναι η συμμετοχή σε αγώνες όπου εκεί μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που μαθαίνεις, που διδάσκεσαι από τους προπονητές σου, και μπορείς να νιώσεις τη μαγεία του παιχνιδιού, ανταγωνιζόμενος ισάξιους αντιπάλους!..Ευχαριστούμε το Φ.Ο. Αριδαίας και το Νίκο το Σιάγα για την άψογη υποδοχή που μας επεφύλαξαν !..Η ποιότητα των τμημάτων τους και η καλλιέργεια του ευ-αγωνίζεσαθαι   είχαν σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο ,ανταγωνιστικό τουρνουά που ικανοποίησε τα παιδιά μας αλλά και εμάς τους ίδιους...Καλή συνέχεια σε όλους!...."(Σπόντης Νίκος)
".....Σε δύσκολους καιρούς, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται , το μπάσκετ και γενικά ο αθλητισμός έρχονται ν' αποδείξουν ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε , απεναντίας ενωμένοι, αγαπημένοι μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας όμορφη, ζεστή χαρούμενη και παραγωγική! Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος  αυτών των φιλικών αγώνων, και ίσως λιγότερο η αγωνιστική εμπειρία και η το καλαθοσφαιριστικό  ξεδίπλωμα των ικανοτήτων των παιδών......Με το Νίκο το Σιάγα φαίνεται ότι μας ενώνει το ίδιο πάθος για το μπάσκετ γεγονός που αντανακλάται στις καλύτερες εντυπώσεις που έχουμε φεύγοντας από τη φιλόξενη πόλη της Αριδαίας και το συγκεκριμένο τουρνουά!
Συγχαρητήρια σε όλουε τους συμμετέχοντες!..." (Σερέτης Θεολόγος ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: