Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων αγώνων

Γειτονικό ντέρμπι με τα όλα του στην Αξό, με την τοπική ομάδα να παίρνει την νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό των play off. Πλούτος φάσεων, πολλά γκολ, νεύρα, κίτρινες- κόκκινες κάρτες, ένταση και πάθος, κατάμεστες κερκίδες συνέθεσαν τον αγώνα κατάταξης που παρακολουθήσαμε σήμερα στην Αξό. Πιο ποιοτική η φιλοξενούμενη Αραβησσό με φλύαρη υπεροχή και κατοχή, όμως πιο αποφασισμένη η γηπεδούχος Αξός σκόραρε όποτε της δόθηκε ευκαιρία και κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη-πρόκριση. Τραγικά λάθη από τους δύο τερματοφύλακες που στοίχισαν περισσότερο στην Αραβησσό που έφυγε ηττημένη από το γήπεδο. Πολύ καλος ο κ. Πασλαμούσκας, τραγική η πρώτην βοηθός κα Κουπαράνη, με σημαντικότερο λάθος την ακύρωση κανονικού τέρματος ως οφσάιντ εις βάρος των φιλοξενουμένων(φωτογραφία), που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό σκορ. Ένταση και επεισόδια στις κερκίδες μεταξυ φιλάθλων των δύο ομάδων λίγο πριν αλλά και μετά την λήξη, όταν έπεσαν αρκετές «ψιλές» σε μια κατά τα άλλα πολύ ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Λίγα τα παιχνίδια σήμερα με τον 1ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής να έχει την τιμητική του, ενώ το κυρίως πιάτο είναι αύριο με το ενδιαφέρον πρώτιστα στην 28η αγωνιστική της Α1:

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
ΑΡΝΙΣΣΑ - ΝΗΣΙ 2 - 4
ΤΣΑΚΟΙ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3 - 1
ΕΛΠΙΔΑ Ε. - ΑΓΡΑΣ 2 - 0
ΦΙΛΩΤΕΙΑ - ΞΙΦΙΑΝΗ 0 - 1
ΖΕΡΒΗ - ΚΑΡΥΔΙΑ 3 - 0 α.α.

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Play Off ΑΞΟΣ - ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ 3 - 2 



Η φάση που ζήτησε άδικα πέναλτι η Αραβησσός, αφού το χέρι ξεκάθαρα είναι εκτός περιοχής


Εκτέλεση φάουλ και η μπάλα καταλήγει απευθείας στα δίχτυα. Η κα Κουπαράνη βλέπει οφσάιντ(!) όταν οι δύο ποδοσφαιριστές της Αραβησσού έρχονται από πίσω και σε σντίθετη κίνηση με τον αμυντικό της Αξού που τους καλύπτει απόλυτα. Δεν βρίσκει κανείς την μπάλα, ενώ και η απόσταση από τον τερματιφύλακα είναι μεγάλη.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΟ!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLOG,ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Α-PELLA ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!