Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κι εμείς Πελλιώτες είμαστε....



Καθαρά αγωνιστικά και μόνο, σκεπτόμενοι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως Πέλλα και Αριδαία είναι οι καλύτερες και σταθερότερες ομάδες της Α1 .
Για κάποιον που έχει παρακολουθήσει το πρωτάθλημα, οποιαδήποτε διάφορη άποψη ούτε τον τιμά, ούτε αφορά στην πραγματικότητα.
Απόντος, αγωνιστικά, του μεγάλου Εδεσσαϊκού, και δεδομένης της χρηματοπενίας του ενός και μοναδικού παράγοντα- έκπληξη- του Ν. Μυλοτόπου, λογικά και ο τίτλος του πρωταθλητή Πέλλας, θα παίζονταν κάπως έτσι.
Δηλαδή μεταξύ της πρωτευούσης του μεγαλύτερου, σημερινού, ποδοσφαιρικά δήμου και όχι μόνο και ενός κάποιου χωριού, που στην προκείμενη περίπτωση, είναι η Πέλλα, (θα μπορούσε όμως να ήταν, είτε ο Προφήτης, είτε το Μάνδαλο, είτε ο Κρωμνιακός.)
Δέος και μόνο μας κατακλύζει και ποδοσφαιρική τρικυμία εν κρανίω, αναλογιζόμενοι το στελεχιακό δυναμικό που προσέφερε, η Αριδαία, στον πανελλήνιο
ποδοσφαιρικό χάρτη.
Μήνου, Βύντρα, Ταραλίδη, Ανδρεάδη, Παρασκευόπουλο, Δεληκώστα…
Από την άλλη, εμείς, έχουμε να υπερηφανευόμαστε για κάποιον Φίλιππο
και κάποιον Αλέξανδρο, που μας έκαμαν την τιμή και γεννηθήκανε στα χώματά μας.
Ευχόμαστε , ολόψυχα, εμείς να είμαστε οι τελικοί νικητές, θεού θέλοντος και Αλκιβιάδου επιτρέποντος, γιατί όπως είναι γνωστό, από την περίοδο 2010-2011, στην Πέλλα παίρνει 40 ψήφους και στην Έδεσσα 2000.
Αυτό φοβούμαστε τελικά. Δεν ξέρουμε πόσες παίρνει στην Αριδαία.

Κούλης Σταύρος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί πολιτικοποιούμε τη συζήτηση χωρίς να υπάρχει αφορμή?

Ανώνυμος είπε...

προσκυναω κουλη!φιλος του αλμωπου.

Κούλης Σταύρος είπε...

Να με συμπαθάς, συνέλληνα, αλλά για την ποδοσφαιρική περίοδο που αναφέρω, μήπως θυμάσαι που χάθηκε η άνοδος στη Δ΄ Εθνική; Αγωνιστικά χάθηκε ή πολιτικά χάθηκε; Εάν θυμάσαι επακριβώς, τότε να μου επιτρέψεις να σου πω, και πως λίγα γράφω! Να ξέρεις πάντως, πως τα πάντα στη ζωή, είναι πολιτική!

Φωτης είπε...

Λαθος το 'πιασες φιλε 9:29........