Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Let's Do It !

Την Κυριακή 14 Απριλίου Καθαρίζουμε την Ελλάδα,

Καθαρίζουμε την Αλμωπία.



Ο Δήμος Αλμωπίας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού.
Το ''Let's Do It'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Πέρυσι, για πρώτη φορά, φιλοξενήσαμε τη συγκεκριμένη καμπάνια και στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής "Ώρα για Δράση". Σκοπός ήταν μέσα σε μία ημέρα να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Ήταν ένας στόχος δύσκολος, ο οποίος με τη συμβολή όλων κατάφερε να γίνει πραγματικότητα.
Μετά την περσινή επιτυχημένη δράση, όπου εθελοντές απ’ όλη την Αλμωπία καθαρίσανε τις κεντρικές οδούς του Δήμου μας, έτσι και φέτος καλούμε, όλους  τους συλλόγους, την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, τους επιχειρηματίες και γενικότερα όλους τους δημότες της Αλμωπίας να συμμετέχουν την Κυριακή 14 Απριλίου στην εθελοντική δράση Lets Do It!
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις περιοχές, τις ώρες και τον τρόπο δράσης σε νεότερη ανακοίνωση!
Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με την δράση παρακαλούμε να αποστέλλονται στο e-mail: syzefxis@0598.syzefxis.gov.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια: