Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Απολύθηκε ο κ. Γυριχίδης

Κάνοντας πράξη την ήδη ειλημένη προ 10ημέρου απόφασης της, η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ανακοίνωσε την απόλυση του τεχνικού της ομάδας κ. Γιάννη Γυριχίδη. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή τύχη στην προπονητική καριέρα και τη ζωή του. Το όνομα του νέου τεχνικού θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.
Ο κ. Γυριχίδης έκατσε στον πάγκο σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου, έχοντας 17 νίκες - 1 ισοπαλία - 3 ήττες, την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 70 γκολ ενεργητικό, οδηγώντας την ομάδα μας στο τελικό κυπέλλου τον οποίο και δυστυχώς έχασε, ενώ την αφήνει και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αλμωπό και δέκα διαφορά από τον τρίτο Προφήτη Ηλία, έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα την συμμετοχή της στα play offs
Το αιτιολογικό της απόφασης απόλυσης του κ. Γυριχίδη από την διοίκηση την παρούσα χρονική στιγμή κι ενώ η ομάδα διεκδικεί επάξια το πρωτάθλημα στα play offs που αρχίζουν σε δύο μέρες, αναμένεται εναγωνίως από τους φίλους της ομάδας και ελπίζουμε όλοι να είναι απόλυτα πειστικό με δεδομένη μια σοβαρή εναλλακτική λύση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τη κλικα μέσα ,το σπόρο καψτε.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανατε και τον απολυσατε.Επρεπε να φυγει.Εφυγαν 10 παιχτες εξαιτιας του.Το επομενο βημα ειναι να φερεται πισω αυτους που εφυγαν για αυτον.Για να κατεβει η Πελλα με γεματο ροστερ στα play off.

Ανώνυμος είπε...

οι λιποτακτες να μην γυρισουν!!!οσοι μεινανε αυτοι να πολεμισουν ως το τελος!!!ας πανε να παιξουν στο τσεκρι και την αγροσυκια!!!για εκει ειναι τα λιμα!!!

Ανώνυμος είπε...

11:20 τι λες βρε καρκινε του χωριου!!ποιος εισαι;καποιοι σαν και σενα με τετοιες αποψεις δεν αφηνουν το χωριο να παει μπροστα σε τιποτα!!!!μονο πισω μπορει να παει. Φαινεται υπαρχουν πολλοι με τετοια μυαλα στο χωριο μας γιαυτο θα μεινει για παντα χωριουδακι.......