Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τα ονόματα και τα «αξιώματα» του νέου ΔΣ με κάθε επιφύλαξη

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι γεγονός από χθες το απόγευμα. Τα όποια προβλήματα, δυσκολίες και επιφυλάξεις ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα από την αθρόα παρουσία και διάθεση ανθρώπων να προσφέρουν στο σύλλογο. Έτσι από δυσεπίλυτο γρίφο για την ύπαρξη και δημιουργία διοικητικού σχήματος, η χθεσινή συνάντηση εξελίχθηκε σ' έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιοι τελικά θα απαρτίζουν το επίσημο 9μελες διοικητικό συμβούλιο. Ας δούμε όμως γιατί μάλλον ενδιαφέρει περισσοτέρο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή τους φίλους της Πέλλας, τα ονόματα και τα πιθανά «αξιώματα» του πολυπληθούς διοικητικού σχήματος που προέκυψε.
  • Πρώτος απ' όλους ο Κώστας Καραγιάννης ο επικεφαλής ουσιαστικά της πρωτοβουλίας, με πιθανότερη θέση αυτή του προέδρου.
  • Ο πρώην πρόεδρος Στέφανος Αλμπάνης έχοντας πάντα στο πλευρό του τον συνέταιρο και φίλο του Παναγιώτη Πιτσάρη, μάλλον καταλαμβάνει την θέση του Α' Αντιπροέδρου.
  • Ο Θεοχάρης Φλώρος που επανέρχεται σε διοικητικό σχήμα μετά από μια μικρή αποχή και προορίζεται για την θέση του Β' Αντιπροέδρου.
  • Ταμίας ο Βασίλης Τζιουβάρας που βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά κοντά στο σύλλογο και που βοήθησε τα μέγιστα τον Κώστα Καραγιάννη σ' αυτή την προσπάθεια..
  • Γενικός γραμματέας ο Κώστας Γ. Βογιατζής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νεοεισερχόμενος σε διοικητικό σχήμα, αλλά πάντα κοντά στον σύλλογο είτε ως χορηγός είτε ως φίλαθλος.
  • Ακόμη ένας νεοεισερχόμενος ο Ηλίας Ε. Μπουράκης παλαίμαχος ποδοσφαιριαστής που μάλλον προορίζεται για την θέση του Γενικού Αρχηγού.
  • Ο Βασίλης Ζαμιούδης σταθερά έφορος δημοσίων σχέσεων, με σημαντικό έργο τα δύο προηγούμενα χρόνια.
  • Έφορος γηπέδου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αλευρούδης Μιχάλης, γνώστης του αντικειμένου αφού είτε ως δημοτικός υπάλληλος, είτε ως φίλαθλος προσεφερε πάντα τις υπηρεσίες του στη φροντίδα και συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
  • Τέλος το 9μελές συμπληρώνει η ζωντανή ιστορία του συλλόγου, ο «αιώνιος» έφορος υλικού Σλουσάκης Εμμανουήλ που για να μετρήσει κανείς την προσφορά του στο συγκεκριμένο πόστο, μάλλον θα χαθεί στον χρόνο...
  • Το σχήμα συμπληρώνουν τα «ετοιμοπόλεμα» μέλη με ενεργό ρόλο Παλάϊκος Ν. Χρήστος, Παλιάϊκος Διονύσης, Τζάκρης Α. Αθανάσιος και Μπουράκης Αναστάσιος.
Αν από τα ονόματα και μόνο θεωρήσετε ότι πρόκειται για συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης, σας πληροφορώ κάνετε λάθος. Είναι μια εντελώς νέα διοίκηση με διαφορετική φιλοσοφία...
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν μου έχει διαφύγει κάποιο όνομα ή αν οι πληροφορίες μου είναι λανθασμένες για την ταξινόμηση των «αξιωμάτων», αλλά προς χάριν την άμεση ενημέρωσης είμαι πιστεύω απόλυτα δικαιολογημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: