Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σχηματίσθηκε διοίκηση για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Ευχάριστα τα νέα για τους απανταχού φίλους του συλλόγου μας, αφού χθες το απόγευμα μετά από συντονισμένες και προσανατολισμένες προσπάθειες περίπου δέκα ημερών, σχηματίσθηκε τελικά διοίκηση για το Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Πρόκειται ίσως για την πολυπληθέστερη διοίκηση που είχε ποτέ η ομάδα μας, αφού πέραν του 9μελούς βασικού σχήματος, φημολογείται ότι υπάρχει ακόμη μία 5άδα μελών έτοιμων να προσφέρουν όποτε κι αν χρειαστεί.
Αυτόματα γεννάται το εύλογο ερώτημα, γιατί αφέθηκε να χαθεί τόσος πολύτιμος χρόνος αφού υπήρχαν υπεράριθμες υποψηφιότητες με διάθεση προσφοράς. Κύλισαν περίπου δύο αγωνιώδεις μήνες για να βρεθεί η «σωτήρια» λύση, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την δύσκολη κατάσταση που είχε περιέλθει ο σύλλογος με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Όμως τέλος καλό ολά καλά και η νέα διοίκηση μετά και την επισημοποίηση της σύνθεσης της τις επόμενες μέρες ή και ώρες, θα σηκώσει τα μανίκια και θα πιάσει δουλειά για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Αν και οι πρώτες κινήσεις σε όλα τα επιπέδα συζητήθηκαν σαν να ήταν έτοιμες από καιρό.
Ονόματα υπάρχουν αλλά θα περιμένω την επίσημοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος για να ανακοινωθούν. Αυτό που θα αναφέρω για να σας προϊδεάσω, είναι ότι πρόκειται για ένα κράμα πολύ παλιών, παλαιοτέρων, σύγχρονων, νεότερων και εντελώς νέων παραγόντων. Μια «χημεία» ανθρώπων που ούτε και ο πιο ευφάνταστος Πελλιώτης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πριν από μερικούς μήνες. Ο χρόνος όμως θα δείξει την ομοιγένεια και την αντοχή της και όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει για το καλό της ομάδας.
Σιδηροκέφαλη λοιπόν η νέα διοίκηση καλό κουράγιο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

esy file petro eise mesa stin diikisi?malon se poylisan i apostates

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ?

ο απεναντι είπε...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ.... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ