Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

H 54χρονη μάνα σε διαθεσιμότητα που προκάλεσε αμηχανία στους πολιτικούς

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" όταν πήρε το λόγο μια 54χρονη η οποία έχει βγει σε διαθεσιμότητα και όπως είπε απολύεται το Μάιο.
Η ίδια σημείωσε ότι μετά από 30 χρόνια, δεν ξέρει τι να κάνει, ζει μόνη της, καθώς το παιδί της βρίσκεεται στο εξωτερικό, δεν μπορεί να βγει ακόμη στη σύνταξη και παράλληλα έχει δάνεια που "τρέχουν".
"Γιατί να σας ψηφίσω;Έχω χάσει την πίστη μου στο πολιτικό σύστημα" είπε η κυρία Μαρία Μαρούλη, ζητώντας απαντήσεις από τους πολιτικούς που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή.
Ο Γιώργος Ντόλιος από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε έκπληκτος με τη συγκεκριμένη περίπτωση και σημείωσε ότι πολλά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί εμπεριέρχουν το στοιχείο της βαρβαρότητας.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης την προέτρεψε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ: "Να βγείτε στο δρόμο και να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους επαναπροσλάβει όλους.
"Γιατί της λέτε ψέματα;" του είπε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής.

Δείτε το βίντεο από το STAR:


Πηγή: enikos.gr

Ο Μητσοτάκης θα πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση... Θα μου πείτε απάντησε προ μηνός στην καθαρίστρια και της είπε να γίνει επιχειρηματίας στα 55! Η κεντροαριστερά ως ΠΑΣΟΚ, ως ΕΛΙΑ και ως ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει απάντηση...
Το απόλυτο ξεγύμνωμα των μνημονιακών πολιτικών και των εκφραστών τους, που ψηφίζουν χωρίς να γνωρίζουν τι ψήφισαν, κι όταν γνωρίζουν με μεγάλη δόση ανευθυνότητας και αναλγησίας οδηγούν την κοινωνία σε απόγνωση και εξαθλίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: