Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παρέμβαση ΚΕΕΡΦΑ, ενάντια στην συμμετοχή της Χρυσής Αβγής στις εκλογές του Μαΐου 2014

Με τη συμμετοχή αρκετών φίλων της ΚΕΕΡΦΑ, παρά τη βροχή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η παρέμβαση για ενημέρωση στη λαϊκή αγορά της Εγνατίας με Γρηγορίου Ε'. Μοιράστηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις ενάντια στο εκλογικό κατέβασμα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας την ανάγκη να απομονώσουμε κάθε προσπάθειά των νεοναζί να βγούνε ξανά στις γειτονιές μας μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Στο χώρο βρέθηκε και συνεργείο από το τηλεοπτικό κανάλι Χαλκιδική-TV, στο οποίο έγιναν δηλώσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της καμπάνιας και την εκδήλωση που προγραμματίζεται για τις 9 Μάη στον πεζόδρομο της Ναυαρίνου.
Παράλληλα, ομάδα υποψηφίων από τη δημοτική κίνηση Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή μοίρασαν προκήρυξη σχετικά με το κατέβασμα του νεοναζί υποψηφίου Α. Ματθαίοπουλου στο δήμο της Θεσσαλονίκης.
Συνεχίζουμε μέχρι να τσακίσουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
  • Τρίτη 29 Απρίλη, 7μμ, Κασσάνδρου με Ρακτιβάν (όπισθεν υπουργείου): Αντιφασιστική-αντιρατσιστική αφισοκόλληση-πικετοφορία σε Π. Λαχαναγορά-Περιστέρια
  • Παρασκευή 9 Μάη, Πεζόδρομος Ναυαρίνου, 7μμ,: Κεντρική Εκδήλωση: «Κάθε ψήφος στη ΧΑ, είναι μαχαίρι στα χέρια των νεοναζί»,Ομιλητές από ΚΕΕΡΦΑ, μετανάστες, συνδικάτα, αντιρατσιστικές κινήσεις.Θα προβληθεί βίντεο από τις κινητοποιήσεις της 22 Μάρτη διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: