Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Έπιασε ξέρα και... ο θεός βοηθός

Μια ακόμη Γενική Συνέλευση(η τελευταία) του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, απέβει άκαρπη λόγω μη απαρτίας. Το καράβι δείχνει να έχει πιάσει ξέρα και τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα. Η βιωσιμότητα του συλλόγου, πλέον τίθεται εν αμφιβόλω πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Η απερχόμενη διοίκηση δήλωσε αποφασισμένη μετά και την τελευταία χαμένη ευκαιρία Γενικής Συνέλευσης να προβεί τις αμέσως επόμενες μέρες, στις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες για την διάλυση του συλλόγου. Παραταύτα υπάρχει ακόμη μία μικρή χαραμάδα ελπίδας για την σωτηρία του συλλόγου...
Πήρα πρωτοβουλία αφού ενημέρωσα πριν κάποιες μέρες και ανθρώπους τις απερχόμενης διοίκησης, κι αφού προσωπικά μ' εμποδίζουν σοβαρότατες προσωπικές υποθέσεις να ασχοληθώ και να βοηθήσω ενεργά άμεσα τον σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη, επιχείρησα να βρω μια λύση βιώσιμη και κυρίως με προοπτική. Έκανα πιστεύω βάσει δυνατοτήτων στην παρούσα φάση, ότι καλύτερο μπορούσα για το σύλλογο σ' αυτό το αδιέξοδο που βρέθηκε, κι αναμένω και γω εναγωνίως(όπως και όλοι πιστεύω) τις εξελίξεις. Για να μην γεμίζω  με ευχές και «φρούδες» ελπίδες τον φίλαθλο κόσμο και τους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζω ότι πρόκειται για αρκετά δύσκολη περίπτωση. Θεωρώ ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη αν προκύψει, για να δώσω κι ένα μικρό δείγμα του μεγάλου ποσοστού δυσκολίας τους εγχειρήματος.
Τέλος υπάρχει όμως και μια άλλη βασική προϋπόθεση, εκτός από την πολυαναμενόμενη ευχάριστη είδηση. Όσοι δήλωσαν παρόντες στην φετινή προσπάθεια στην δεύτερη Γενική Συνέλευση, να την πλαισιώσουν τελικά και να μην αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αλλιώς ο θεός βοηθός....

Δεν υπάρχουν σχόλια: