Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε "Ο ΑΞΙΟΣ" ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ

Σχετικά με αναφορά του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, σε τηλεοπτική εκπομπή πως «η ΜΕΒΓΑΛ έκλεισε» ή «η ΜΕΒΓΑΛ κλείνει» επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:
Το Σωματείο Εργαζόμενων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός» τονίζει κατηγορηματικά πως δεν ευσταθεί στο παραμικρό ο παραπάνω ισχυρισμός του κ. Υφυπουργού και θεωρούμε ότι ο κ. Γιακουμάτος έπεσε προφανώς θύμα εσφαλμένης πληροφόρησης.

Η ΜΕΒΓΑΛ από το 1950 έως και σήμερα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον απαιτητικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας.
Ουδέποτε προέκυψε ζήτημα για τη βιωσιμότητα της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία αντιμετωπίζει, όπως και οι περισσότερες ελληνικές βιομηχανίες, τα προβλήματα από τα «απόνερα» της σφοδρής κρίσης στην οικονομία και στην εγχώρια αγορά.
Στην προσπάθεια της διοίκησης της επιχείρησης να οδηγήσει σε νέα αναπτυξιακή πορεία την ΜΕΒΓΑΛ είμαστε αλληλέγγυοι και τη στηρίζουμε ανεπιφύλακτα.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία διερευνά τις βέλτιστες λύσεις, οι οποίες θα ενισχύσουν τη ρευστότητα και τα μερίδια αγοράς της, όπως πράττει άλλωστε και ο ανταγωνισμός της.
Σύντομα δε εκτιμούμε πως η ΜΕΒΓΑΛ θα δρέψει τους «καρπούς» αυτών των προσπαθειών της. 

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: