Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Πέλλας: Πέλλα - Εσώβαλτα (6-0)8-0

Πιαχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική είδαμε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πολύ κατώτεροι του αναμενομένου και να γνωρίζουν την συντριβή.
Καταιγιστική η Πέλλα από το ξεκίνημα έκλεισε τα Εσώβαλτα στο 1/4 του γηπέδου και «πυροβολούσε» κατά ριπάς. Έξι τέρματα, ένα δοκάρι και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, απεικονίζουν ανάγλυφα την εμφάνιση της Πέλλας αλλά παράλληλα και την αδυναμία των Εσωβάλτων να ανταποκριθούν στις απιτήσεις του αγώνα. 
Στο δεύτερο το ίδιο σκηνικό απλά σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, απέδωσε ακόμη δύο τέρματα αλλά και τρία δοκάρια για την Πέλλα, ενώ και οι ευκαιρίες είναι αδύνατο να καταμετρηθούν όταν επιτίθεται μόνο μία ομάδα. Το τελικό 8-0 μάλλον αποδίδει ελάχιστα από την τεράστια διαφορά δυναμικότητας και ετοιμότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι το σκορ της ημερας στα παιχνίδια του κυπέλλου..
Η εμφάνιση καλή με πολλά πράγματα να βγαίνουν από την δουλειά της προτοιμασίας, όμως και κάποιες αδθναμίες, περιττές ενέργειες και λάθη, κυρίως λόγω χαλαρότητας των παικτών και χαμηλής αντίστασης του αντιπάλου. Πάντως η ομάδα έδειξε πληρότητα σε όλες της τις γραμμές και ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος για μια θέση στη ενδεκάδα.
Μόλις 2-3 ποδοσφαισριστές από την ομάδα των Εσωβάλτων που θα πρέπει να αλλάξει πολλά ακόμα και για την αξιοπρεπή παρουσία της στην Α' κατηγορία, έδειξαν ότι είναι σ' ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο.
Οι σκόρερς Καραμούζας(4 το 1 με πέναλτι), Βογιατζής(2), Ρίσκος και Καμπούρης Κ..
Απαρατήρητη η διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα εύκολο παιχνίδι.
Την 2η αγωνιστική του κυπέλλου η Πέλλα αγωνίζεται στα Άθυρα, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Αμπελειές νίκησαν στην έδρα τοτς εύκολα με 3-0 τα Άθυρα.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Τσιμπίνης, Τόζογλου(Νουσιόπουλος), Πρέμτσης, Ριζόπουλος, Καραμούζας, Χαχαμίδης, Καμπούρης Κ., Μπρατσούδης, Ρίσκος(Παναγιωτέλης), Βογιατζής(Γεωργιάδης)


















Δεν υπάρχουν σχόλια: