Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ Έδεσσας την Κυριακή 24 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές, καθώς και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συλλόγου Σκαλιδάκης Γρηγόρης ευχήθηκε σε αθλητές και προπονητές «να υπάρχει υγεία και ότι ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.. Τέλος ανάφερε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τους προπονητές, προσπαθώντας να δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς».
Το προπονητικό team (Σταυρόπουλος Γιώργος, Μπιτέρνας Γιάννης) ενημέρωσαν του αθλητές για τον σχεδιασμό της προετοιμασίας.
Το Δ.Σ. συζήτησε για διάφορα θέματα με κορυφαίο την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου. Ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία λαχνοί που τιμούνται προς 2 ευρώ ο ένας και συνοδεύονται από πλούσια δώρα. Καλούνται οι φίλοι του συλλόγου να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΓΑΣ Έδεσσας αγοράζοντας του λαχνούς. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ ξεκινάει την λειτουργία της την Δευτέρα  8 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου ποδοσφαίρου. Μέχρι νέας ενημέρωσης, καθώς αναμένεται η ανακοίνωση των προπονητικών ωραρίων, τα ωράρια που ισχύουν είναι τα περσινά:
Δευτέρα : 17:00 – 18:00 κλειστό ποδοσφαίρου.
Τρίτη: 16:00 – 17:00 κλειστό ποδοσφαίρου 
Παρασκευή : 15:00 – 16:00 κλειστό ποδοσφαίρου
Σάββατο : 10:30 – 12:00 κλειστό ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: