Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πρόσκληση συμμετοχής για ηλεκτρονική προβολή σε θέματα τουρισμού της Π.Ε. Πέλλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στα πλαίσια προβολής τοπικών τουριστικών περιοχών καλεί όσους ενδιαφέρονται (Δήμους, Επιχειρήσεις, Πολίτες) να αποστείλουν τουριστικό φωτογραφικό υλικό από αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος που μπορούν να προβληθούν σε ιστοσελίδα τουριστικού ενδιαφέροντος και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας www.pella.gr και σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
Αγροτικός Τουρισμός
Εναλλακτικός  Τουρισμός
Εκκλησιαστικός Τουρισμός
Εκπαιδευτικός Τουρισμός
Kαλούνται οι  επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν, δωρεάν και να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα www.pella.gr να αποστείλουν  άμεσα, έως τη Τετάρτη 6 /8/14 σχετικό ενημερωτικό υλικό σύμφωνα με τα ακόλουθα ανά κατηγορία.

1. Ξενοδοχειακές Μονάδες και Καταλύματα
Στοιχεία που απαιτούνται:
Διακριτικός τίτλος, Επωνυμία (υπεύθυνος επικοινωνίας), Κατηγορία (πόσα άστρα ή κλειδιά), Τύπος Ξενοδοχείου, Δωμάτια, Κλίνες, Περίοδος λειτουργίας, Ιστοσελίδα, e-mail, Τηλέφωνα Επικοινωνίας, Fax, Περιοχή διεύθυνση Τ.Κ.  και μία ή δύο φωτογραφίες .
2.   Χώροι Εστίασης ( Εστιατόρια- Ταβέρνες- Ουζερί)
Προτεραιότητα στην προβολή θα έχουν χώροι εστίασης που έχουν να αναδείξουν παραδοσιακές γεύσεις, ή χρησιμοποιούν ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα από μεταποιητικές μονάδες τις Πέλλας  και ως επιδόρπιο προσφέρουν φρούτα του τόπου, ώστε ο επισκέπτης στην Πέλλα να μπορεί να γευτεί τις μοναδικές  της γεύσεις .
Επιπλέον στοιχεία που απαιτούνται:
Διακριτικός τίτλος, Επωνυμία(υπεύθυνος επιχείρησης), τηλέφωνο επικοινωνίας , διεύθυνση , περιοχή ,ΤΚ. , φωτογραφίες από το χώρο εστίασης και από τα παραδοσιακά πιάτα ή πιάτα με εξαιρετικές  μοναδικές γεύσεις ,  βασικό μενού .

Προαιρετική η προσφορά τιμής για ορισμένο μενού (2014)

Προσφορά τιμής ανά άτομο με  οριζόμενο μενού 4ων ατόμων :
-Για εστιατόρια (με 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά και 1 μερίδα για κάθε άτομο ).
-Για ουζερί - μεζεδοπωλεία (μεζέδες για 4 άτομα που θα αναφέρεται το είδος και θα υπάρχει και σχετική φωτογραφία των πιάτων σε στρωμένο τραπέζι).
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς και η αποστολή των στοιχείων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο  e-mail: kkalaitzidou@pella.gr
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2381351398 ή 2381351212 ή 6972339354 με την υπεύθυνη επεξεργασίας του υλικού Αικ. Καλαϊτζίδου ( Τ. Γεωπόνος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας).

                                                                                                       
                                                                                                                           Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
                                                                                                                       ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: