Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολο γιά ανάπτυξη ακούμε τα τελευταία 4 -- 5 χρόνια από τους διοικούντες . Και τελευταία με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από τη Δ.Ε.Θ. και με τη συνάντηση που ειχε με την κυρία Μέρκελ πάλι ηρθε στην επικαιρότητα το παραμύθι της ανάπτυξης.
Ολη αυτή η ιστορία μου θύμισε ενα -- joke -- που λένε εδώ οι Καναδοί και το ξαναθυμήθηκα. Η ιστορία το joke εχει ως εξής. Κάποτε εδώ ζούσε ενα νεαρό ζευγάρι με τον γυιό τους που ήταν περίπου 3 - 4 χρονών. Ζούσαν ζωή χαρισάμενη . Δεν στεναχωριόντουσαν για το εαν κάποια μέρα δεν θα εχουν εργασία διότι οι διοικούντες εδώ είχαν φροντίσει απο πριν για ανάπτυξη. Και το νεαρό ζευγάρι ειχε εξασφαλίσει το μέλλον του.
Είπαμε λοιπόν . Νεαρό ζευγάρι. Και ολοι μας λίγο - πολύ ξέρουμε ( after all ολοι μας είμασταν κάποτε νεαροί ) οτι τα νεαρά ζευγάρια κάνουν και Woopi. Αλλα ζευγάρια κάθε δεύτερη μέρα , άλλα κάθε Σάββατο, και άλλα οπως το συγκεκριμένο ζευγάρι το έκανε κάθε βράδυ. Και πάλι οπως ολοι ξέρουμε το κάθε ζευγάρι το κάνη διαφορετικά.
(Εμείς οι Αρκάδες το έχουμε και τραγούδι. Αλλιώς πηδάνε στο Μάναρι και αλλιώς στο Ανεμοδούρι)
Αυτό το ζευγάρι κάθε βράδυ ξεσήκωνε την γειτονιά. Και οταν η νεαρή ερχόταν στο τσακίρ κέφι φώναζε δυνατά. --- Baby i' am coming -- Baby i' am coming. ------
(Π.χ.. Οπως οι Ελληνες διοικούντες με το --- Ερχετε ανάπτυξη --- Ερχετε ανάπτυξη. )
Μια βραδυά που η νεαρή γυναίκα ειχε ερθη στο τσακίρ και εφώναζε Baby i' am coming -- Baby i' am coming ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του δωματίου της και μπήκε μέσα ο μικρός γυιός τους κλαίγοντας. Η νεαρή γυναίκα πανικοβλήθηκε κατέβηκε απο το κρεβάτι αγκάλιασε τον μικρό και τον ρώτησε γιατί κλαίει ? Και ο μικρός της απάντησε. !!!
--- Every night that i wake up from the noise and i' am crying always you say to me -- Baby i'am coming -- Baby i'am coming -- and you never show up. ------
Ελληνιστή. Ο μικρός της απάντησε . Κάθε βράδυ που ξυπνάω απο τη φασαρία σε ακούω να μου λές. --- Μωρό μου έρχομαι -- Μωρό μου έρχομαι.--- Αλλά ποτέ δεν εμφανίζεσαι. !!!!!!!!!!
Φιλικά Peter Triantafyllos Toronto Και καλό Χειμώνα. -------

Δεν υπάρχουν σχόλια: