Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

4η Νίκη για τον ΓΑΣ Έδεσσας, ΠΑΟΚ Αλμωπίας – ΓΑΣ Έδεσσας 52-53


Συνεχίζει το αήττητο σερί του ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επικράτησε δύσκολα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στην Αριδαία με 52-53. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ σε όλη την διάρκεια του, με την ομάδα του ΓΑΣ παίρνει την νίκη στο τελευταίο  λεπτό του αγώνα.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βασιστούν στις άμυνες τους, καθώς οι συνεχείς διακοπές για να σκουπιστεί το δάπεδο από την απίστευτη υγρασία που υπήρχε στο γήπεδο, δεν άφηναν του παίκτες να βρουν ρυθμό στην επίθεση. Ο ΓΑΣ με τον Δοδόπουλο και τον Σταμπουλή να βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι, κατάφερνε να διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα. Το δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 13-13.
Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΑΣ ήταν απίστευτα κακή στην επίθεση όχι μονό στις προσπάθειες εντός παιδιάς, αλλά και στις ελεύθερες βολές, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα της Αριδαίας να πάρει κεφάλι στο σκορ και να προηγηθεί με 30-19 με την λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ Έδεσσας εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιχνίδι. Κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς το καλάθι του και ταυτόχρονα να έχει υποφερτά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση. Με ένα επιμέρους σκορ 0-12, μπόρεσε να προηγηθεί με 30-31 βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. Με τον Τότλη να σκοράρει συνεπικουρούμενος από τους Δοδόπουλο και Υφαντίδη και τον Μακρίδη Τηλέμαχο να παίζει εξαιρετική άμυνα πάνω στο Αρβανιτάκη, η ομάδα της Έδεσσας κατάφερνε και συντηρούσε ένα μικρό προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 39-37.
Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Έδεσσας πήρε τα ηνία του αγώνα. Με τον Δοδόπουλο κυριαρχεί κάτω και από τα δύο καλάθια και τον Μακρίδη να συνεχίζει την καλή άμυνα πάνω στον Αρβανιτάκη, κατάφερνε να είναι μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με το σκορ να είναι 49-52, ο Δοδόπουλος ήταν εύστοχος σε μία βολή διαμορφώνοντας το 49-53, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του ΓΑΣ. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας ήταν να μειώσει το σκορ με τρίποντο του Σαρακινλή από μεγάλη απόσταση, διαμορφώνοντας το τελικό 52-53.
Από την ομάδα του ΓΑΣ διακρίθηκαν οι Δοδόπουλος Τότλης και ο Μακρίδης Τηλέμαχος για την εξαιρετική του άμυνα πάνω στο Αρβανιτάκη.
Καλή η διαιτησία των Μελανίδη, Μητώνα.         
Δεκάλεπτα: 13-13, 30-19 (ημιχ.), 39-37, 52-53 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Αντωνιάδης, Τότλης 17(1), Λούσης, Σταμπουλής 9(1), Αργυρός, Μποζίνης, Μακρίδης Ε., Μακρίδης Τ., Υφαντίδης 10(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 17(1) .
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Μελίκης. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 15/11 στις  20:30 στο ΔΑΚ της πόλης μας.

Σε λειτουργία η Ιστοσελίδα του ΓΑΣ Έδεσσας.
Σε δοκιμαστική λειτουργία βρίσκεται η εντελώς ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΓΑΣ Έδεσσας (gasedessas.gr). Ο σελίδα στήθηκε από την αρχή και φιλοδοξεί να αποτελέσει την «πόρτα επικοινωνίας» του συλλόγου με του φίλους του στο διαδίκτυο. Πλέον οι φίλοι του συλλόγου θα μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να πλοηγηθούν στα νέα και τις δραστηριότητες του. Η νέα ιστοσελίδα διαθέτει:
Νέα εικαστική προσέγγιση
Αναβαθμισμένο τρόπο παρουσίασης των δραστηριοτήτων του συλλόγου.
Πλήθος πληροφοριών για τις δράσεις της ανδρικής και παιδικής ομάδας του συλλόγου, καθώς και της Ακαδημίας Μπάσκετ.
Φωτογραφικό υλικό από δράσεις του συλλόγου που συνεχώς θα εμπλουτίζεται. 
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και την genious pc, καθώς και τον Άκη Αργυρό,  για την εξαιρετική δουλειά και συνεχή υποστήριξη.         
Επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα www.gasedessas.gr πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε τα πάντα για τις δράσεις του ΓΑΣ Έδεσσας.
Τέλος να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος διατηρεί σελίδα και στο facebook στη διεύθυνση https://el-gr.facebook.com/GasEdessas2011 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: