Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης για το σχολικό Ετος 2015-2016

Ξεκινούν σήμερα 22-6-2015  οι εγγραφές των μαθητών για το Σχ.Ετος 2015-2016 στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης.
Κατ΄ εξαίρεση μπορεί να γίνει εγγραφή το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τους παραπεμπόμενους μαθητές σε επανεξέταση το Σεπτέμβριο.
Οι μετεγγραφές των μαθητών για το σχολικό έτος 2015-16 στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης  θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου 2015.
Μετά την έγκριση των νέων τομέων και ειδικοτήτων  και την επαναλειτουργία καταργημένων Ειδικοτήτων , στο σχολείο μας , για το Σχ.Ετος 2015-2016 θα λειτουργήσουν οι ακόλουθοι Τομείς – Ειδικότητες:
ΤΑΞΗ
ΤΟΜΕΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Α
Β
Γ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
Τεχνικός Αυτοματισμού
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Βοηθός Νοσηλευτή
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Οι μαθητές ολοκληρώνοντας τις σπουδές αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου ΚΑΙ  πτυχίο ειδικότητας και επίσης δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το σχολείο μας έκτος από τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει, συμμετείχε  σε  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα COMENIUS .Το θέμα του Προγράμματος ήταν  Walking in each others Shoes” , και συμμετείχαν  συνολικά 14 χώρες (σχολεία) της Ευρώπης (Γερμανία , Ρουμανία , Αυστρία , Πορτογαλία , Φινλανδία , Τουρκία , Ισπανία , Τσεχία , Κύπρος , Πολωνία , Ιταλία , Ελλάδα , Αγγλία και Ιρλανδία ). Στόχος του Προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή οι μαθητές μας με συνομήλικους μαθητές από σχολεία της Ευρώπης με απώτερο σκοπό την κατανόηση και αποδοχή πως δεν είναι μόνοι και πως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν και συναντούν ακριβώς τα ίδια προβλήματα , ανησυχίες κλπ.
Τις 2  χρονιές  του προγράμματος είχαν την ευκαιρία μαθητές του σχολείου μας να επισκεφτούν χώρες της Ευρώπης όπως η Βόρεια Ιρλανδία και η Πορτογαλία , η Ρουμανία και η Πολωνία. Τον Νοέμβριο του 2014 επισκέφθηκαν το σχολείο μας 5 χώρες της Ευρώπης. (http://wieos.eu/)
Στο σχολείο μας γίνονται διάφορες δράσεις που στηρίζονται στην πεποίθηση ότι το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει πολυδύναμο κέντρο γνώσης και πολιτισμού καθώς και σε δραστηριότητες που συνδέουν το σχολείο με την κοινωνία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη συλλογικού πνεύματος συνεργασίας. (Δράσεις κατά του Ρατσισμού , Συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης για ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που τους απασχολούν , Συμμετοχή στο Μουσικό Φεστιβάλ Β/θμιας Εκπαίδευσης , Συμμετοχή στο Φεστιβάλ μαθητικών Ταινιών , Αθλητικές δραστηριότητες , Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης και στον Διαγωνισμό για το Κάδο Ανακύκλωσης , Δράσεις για τον σχολικό εκφοβισμό , Συμμετοχή σε Τηλεκπαίδευση με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πολλές άλλες)
Στα πλαίσια των μαθημάτων πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους εργασίας ( Βιομηχανίες και εργοστάσια, , και οτιδήποτε κριθεί αναγκαίο  για να εξοικειωθούν οι μαθητές με τις ειδικότητες τους και την αγορά εργασίας).Το σχολείο μας ευαισθητοποιείται και σε θέματα περιβάλλοντος οργανώνοντας δράσεις με τελευταία την συμμετοχή μας στην δράση «Lets Do it Greece».

Οι εγγραφές για όλες τις τάξεις γίνονται στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης καθημερινά από τις  8:30πμ έως 2:00 μμ. Σε περίπτωση αδυναμίας των γονέων να προσέλθουν αυτές τις ώρες στον χώρο του σχολείου για την ολοκλήρωση της εγγραφής , υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν εγγραφές και απογευματινές ώρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Δ/ντρια του σχολείου
Για πληροφορίες : 2382081643

Η Διευθύντρια
Παπαδοπούλου Λεμονιά
  
1Ο  ΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Αίτηση εγγραφής*
2. Απολυτήριο Γυμνασίου
3. Ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης
4. Δήλωση κηδεμονίας * 
5. Ατομικό δελτίο υγείας και Βεβαίωση Γιατρού *
6. Δήλωση του Ν.1599/86 (έντυπο σχολείου στο οποίο θα δηλώνεται ότι ο/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο σχολείο)
7. 4 φωτογραφίες

* τα αντίστοιχα έντυπα παραλαμβάνονται από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: