Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ν. Βούτσης: Λιγότεροι από τους μισούς της προηγούμενης κυβέρνησης τα στελέχη των πολιτικών γραφείων

Λιγότεροι από τους μισούς της προηγούμενης κυβέρνησης αριθμούν οι ειδικοί σύμβουλοι, συνεργάτες και μετακλητοί υπάλληλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛΛ, όπως προκύπτει από απάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Ν. Βούτση σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρ. Κατσανιώτη που έκανε λόγο για "στρατιές συνεργατών".
Συγκεκριμένα, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση εν μέσω κρίσης απασχολούσε 1.173 ειδικούς συμβούλους, ειδικούς συνεργάτες και μετακλητούς υπαλλήλους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απασχολεί μόλις 554! Ειδικά για το πρώτο τη τάξει υπουργείο, το υπουργείο Εσωτερικών, ο Ν. Βούτσης αναφέρει πως στο γραφείο του υπηρετούν 4 μετακλητοί υπάλληλοι και 3 ειδικοί σύμβουλοι.
Στο γραφείο της Αναπληρώτριας υπουργού Τ. Χριστοδουλοπούλου 3 μετακλητοί υπάλληλοι, 1 ειδικός συνεργάτης και ένας διευθυντής. Στο γραφείο του γ.γ. Εσωτερικών υπηρετεί 1 ειδικός συνεργάτης, της γ.γ. Ισότητας 2 ειδικοί σύμβουλοι και 1 ειδικός επιστήμονας.
Στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλου υπηρετούν 3 ειδικοί σύμβουλοι και 4 μετακλητοί υπάλληλοι. Στο γραφείο του αναπληρωτή γ.γ. Δημ. Τσουκαλά 1 ειδικός σύμβουλος. Στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Μ. Κόλλια - Τσαρουχά υπηρετούν 3 μετακλητοί υπάλληλοι και 2 ειδικοί συνεργάτες.

Βισκαδουράκη Ηλέκτρα 
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: