Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ε.Π.Σ. Πέλλας: Τροποποίηση άρθρου 3, 1ος γύρος της Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Σας γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας των Δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος ερασιτεχνών ποδοσφαιρικής περιόδου 2015/16 και λαμβάνοντας υπ όψιν τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων, τροποποιούμε το άρθρο 3 1ος γύρος της Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2015/16 ως εξής:
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, θα κληθούν να αγωνιστούν σε δώδεκα (12) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια όπως παρακάτω: 10 όμιλοι με αριθμό ομάδων τέσσερις (4) ανά όμιλο και 2 όμιλοι με αριθμό ομάδων τρείς (3) ανά όμιλο. Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων θα είναι μονοί, θα καθορίζονται με κλήρωση καθώς επίσης και η έδρα. Οι πρωταθλήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν όπως και οι καλύτερες τέσσερις (4) δευτεραθλήτριες μέχρι την συμπλήρωση των δεκαέξι (16) ομάδων. Ως καλύτερες δευτεραθλήτριες ομάδες θεωρούνται αυτές που θα έχουν την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στους αγώνες των ομίλων τους. Σε περίπτωση ίδιας συγκομιδής βαθμών μεταξύ των δευτεραθλητριών ομάδων που θα προκύψουν από τους ομίλους συντάσσεται άλλος ειδικός βαθμολογικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη διαφορά τερμάτων στους αγώνες των ομίλων τους.
Σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου ισοβαθμία με κριτήριο την καλύτερη διαφορά τερμάτων, συντάσσεται και άλλος ειδικός βαθμολογικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.
Σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου ισοβαθμία, ύστερα από τα παραπάνω, συντάσσεται και άλλος ειδικός βαθμολογικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.
Στους ομίλους με αριθμό ομάδων τέσσερις (4), θα λαμβάνεται υπ’ όψιν για τους δευτεραθλητές, σύμφωνα με τα παραπάνω, οι πρώτοι δύο (2) αγώνες του α’ γύρου που αγωνίστηκαν και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: