Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Παιδικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΚΕΜ: Ακόμα μιε εκτός έδρας νίκη για το Παιδικό των "Ικάρων" Γιαννιτσών

Δεν συνάντησαν  δυσκολίες στο εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ η παιδική  ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών συνεχίζοντας την πετυχημένη φετινή πορεία της, ενώ η γηπεδούχος  ομάδα του Ευάθλου Μακεδόνων Πολυκάστρου αγωνίστηκε μεν δυνατά  αλλά δεν μπόρεσε  ν' απειλήσει  τους Γιαννιτσιώτες σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό  45-69  να έρχεται φυσιολογικά.
"....Ήταν ένα ματς που το υπολόγιζα και δεν θα έπρεπε σε κανένα σημείο να το υποτιμήσουμε..." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής των "Ικάρων"."... Η νεανική  ομάδα του  Πολυκάστρου το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει καλές εμφανίσεις. Για να κερδίσουμε, θα έπρεπε  λοιπόν να παίξουμε καλά. Από το ξεκίνημα  λοιπόν μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένα.Οι νεαροί μας παίκτες ήταν εύστοχοι , έπαιξαν σφιχτή  άμυνα και  με ικανοποίησε το γεγονός  ότι ακόμα και στο σημείο που δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της αποστολής  δεν απολέσαμε  την πίστη μας  και την αποδοτικότητά μας πετυχαίνοντας  κάποια εύκολα καλάθια.Συγχαρητήρια σε όλους και στους αντιπάλους για την προσπάθειά τους!..."
Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι): "...Ήταν ένα παιχνίδι που όλα τα παιδιά το  χάρηκαν. Είμαι γενικά ευχαριστημένος τόσο από την    άμυνα όσο και από  τον πλουραλισμό στην επίθεση όπου παίξαμε ομαδικά και με πολλές ασσίστ.Είχαμε καλές επιλογές, καθαρό μυαλό, εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη των αντιπάλων με εύστοχα  σούτ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας  για το πολύ καλό τους παιχνίδι  που το χάρηκε ο κόσμος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά του Ευάθλου  που δεν το έβαλαν κάτω παρά την εις βάρος τους διαφορά στο σκορ..... »


Δεν υπάρχουν σχόλια: