Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Δήμαρχος Πέλλας: ««Να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο όσους συμπολίτες μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη»
Πρόεδρος Δ.Σ.: «Με όπλα την υγεία και την καλή διάθεση, το 2016 θα είναι καλύτερο από τη χρονιά που πέρασε»

Την ετήσια κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία» στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, τους κάλεσε να ενισχύσουν την προσπάθειά τους για την υποστήριξη των κοινωνικά αδυνάτων και των ευπαθών ομάδων του δήμου Πέλλας. «Να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να βοηθήσουμε όσους συμπολίτες μας το χρειάζονται περισσότερο, γιατί δυστυχώς οι ανάγκες των συνανθρώπων μας περισσεύουν», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά στη χρηματοδότηση της επιχείρησης επισήμανε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που ο δήμος μπορεί να χρηματοδοτεί τις κοινωνικές δομές της επιχείρησης ώστε να υπάρχει κανονική ροή των χρημάτων για την μισθοδοσία των εργαζομένων, αλλά πρέπει να ενταθεί η πίεση και προς το κράτος για την ομαλή χρηματοδότηση των προγραμμάτων », κατέληξε ο δήμαρχος.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Κώστας Μπαλτζίδης, αφού  επισήμανε ότι «το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους», ευχήθηκε το 2016 να είναι καλύτερο σε ότι αφορά την συχνότητα της χρηματοδότησης της επιχείρησης από το κράτος. Σε αυτό το σημείο ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Στάμκο για τις προσπάθειες που καταβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη, καλή και δημιουργική χρονιά.
Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε», για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο. Από τους εργαζόμενους το «τυχερό φλουρί» κέρδισε η Δήμητρα Αντωνιάδου, από το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι».
Στην εκδήλωση, εκτός των εργαζομένων, παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Πέλλας κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης, το μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Κώστας Κάμτσης και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου κ. Μάχη Κυπραίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: