Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αλμωπός Αριδαίας - Πέλλα 3 - 0(3 - 0). «Εύκολα» με διαφορά ποιότητας και κινήτρου... Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην Πέλλα

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» για τον πολύ καλύτερο σήμερα Αλμωπό, που χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο για να «ξεμπερδέψει» με την Πέλλα και να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής 2015-2016.
«Ομάδα άλλης κατηγορίας» όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε για την σημερινή εμφάνιση του Αλμωπού, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πέλλα για «πονηρές σκέψεις». Το αν θα είναι τελικά "ομάδα άλλης κατηγορίας" κατ' ουσίαν και όχι μόνο κατ' ευφημισμόν ο Αλμωπός Αριδαίας, μένει να το δούμε στους προσεχείς αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων νομών, με τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές της ομάδας της Πέλλας, να προδιαγράφονται καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά. Άξιος λοιπόν νικητής αλλά και πρωταθλητής ο Αλμωπός και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διαδικασία των μπαράζ που θα συμμετέχει.
Η Πέλλα αγωνίσθηκε φιλότιμα, όμως κάτι η  έλλειψη κινήτρου που ήταν εξ' ολοκλήρου και αποκλειστικά με τον αντίπαλο, κάτι η διαφορά ποιότητας, την έφεραν να δέχεται τρία τέρματα σ' ένα ημίχρονο, κι αυτό που φαινόταν δύσκολο στο ξεκίνημα, να φαντάζει βουνό στο δεύτερο και την τελική του έκβαση. Το τρίτο τέρμα που επιτεύχθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε ουσιαστικά και οριστικά τέλος στο παιχνίδι και το επισφράγισμα της νίκης-πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους.
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Σταυρακάκης(Στάγκος), Ίμπας, Σιαματάς, Παλιάικος, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος(Μπρατσούδης), Μπουράκης, Καμπούρης, Γάκης, Καραμούζας(Σιάγκας)

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων των ομάδων της Πέλλας
Αρκετά τέρματα στους αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1, με πιο συναρπαστικό το «βρετανικό» σκορ στους Προμάχους. Σπουδαία και ευρεία νίκη για το Μάνδαλο απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ Αμπελειές και Άψαλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Θα χρειαστεί και τελευταία αγωνιστική να δούμε ποιες ομάδες τελικά θα συμμετέχουν στα play out.
Το σκορ της ημέρας όμως επιτεύχθηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες και συγκεκριμένα στο Σταυροδρόμι, με «θύμα» τη γειτονική Νέα Πέλλα, ενώ και στο Βορεινό κατεγράφη εντυπωσιακό σκορ. Ακόμη μία ήττα για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για το πρωτάθλημα Γ Εθνικής. Ας δούμε όλα τα σημερινά αποτελέσματα και την βαθμολογία της Α1: 

Τα αποτελέσματα είναι μια προσφορά του
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 25η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3 - 4
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4 -1
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2 - 2
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 4 -0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ / 26η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 3 - 5
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 1 - 1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2 - 0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ / 26η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 6 - 0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ / 22η αγωνιστική
ΝΕΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 3 - 2
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 2 - 2

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΘΥΕΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2 - 0

Βαθμολογία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: