Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Θωμάς Γιόφκος: Έχουμε πόλεμο, χρειάζεται εθνική αφύπνιση!

Ε ρε γέλιο που ρίχνουμε καθημερινά... Πριν από λίγο είδα τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να υπερασπίζεται και να προασπίζεται τους παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αστυνομία με πλαστικές χειροπέδες και μετά να λέει τους κυβερνώντες υποκριτές και φαρισαίους! Ποιος???? Ο μεγαλύτερος υποκριτής φαρισαίος που υπάρχει στην σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή!!!!!!
Έχουμε δει και ακούσει τις μύριες όσες μπαρούφες μπορεί να σκεφτεί κανείς από πολιτικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών πανελ, διότι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι απλοί εντολοδόχοι των δανειστών. Αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, όταν η χώρα είναι υπό του καθεστώτος επιτροπείας θα έπρεπε το 90% των βουλευτών να παύεται μέχρι τη λήξη της επιτροπείας, και να λειτουργεί όλη η εναπομείνασα ελληνική βουλή του 10% για να διεκπεραιώνει τις απαιτήσεις των δανειστών με μορφή ελλήνων επιτρόπων, γιατί ούτως η άλλως οι υπόλοιποι 270 βουλευτές απλώς πληρώνονται χωρίς να παράγουν κάποιο ουσιαστικό έργο, επιβαρύνοντας τα μέγιστα τον κρατικό προυπολογισμό!!!!
θα μου πείτε και τι θα κερδίζαμε άλλο εκτός από τις 270 βουλευτικές αποζημιώσεις μηνιαίως; Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα λειτουργούσαν όλοι οι βουλευτές υπέρ του ελληνικού κράτους πολύ πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά γιατί θα γνώριζαν ότι εάν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ξαναβάλουν τη χώρα σε επιτροπεία, το 90% από όλους αυτούς θα παυθούν!!!!!
Συμπερασματικά η χώρα οδηγείται σε όλεθρο και με όλους αυτούς τους υπερμνημονιακούς πολιτικούς να μη διστάζουν σε κάθε τους κίνηση να τσακίζουν τον ελληνικό λαό και το ελληνικό έθνος!!! Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι επιτελους!!!!!!! 'Η θα εργαστούμε για την Ελλάδα και τους έλληνες ή για όλους τους άλλους. Έχουμε πόλεμο!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: