Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Γ.Α.Σ. Έδεσσας – Γ.Α.Σ. Βαφύρας 68-51

Με νίκη τελείωσε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε με 68-51 της αξιόμαχης ομάδα του Βαφύρα. Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη.
Το 1ο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι απρόσεκτες και να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη.  Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 12-12. Στη συνέχεια του αγώνα και ενώ ο κόουτς Σταυρόπουλος έκανε συνεχείς αλλαγές, ώστε η πεντάδα που αγωνιζόταν να είναι «φρέσκια», μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με πρωταγωνιστές τους Αργυρό, Τσακώντση και Τσολάκη. Το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα της Έδεσσας μπροστά με 27-25.
Στο 2ο ημίχρονο και με την είσοδο του Υφαντίδη, (σκόραρε τους πρώτους 8 πόντους της ομάδας), ο ΓΑΣ Έδεσσας παρουσιάστηκε καλύτερος και σταδιακά άρχισε να «χτίζει» διαφορά υπέρ του. Το «ροτέσιον» από τον κόουτς Σταυρόπουλου συνεχιζόταν, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βαφύρα να κουραστούν ( η ομάδα της Πιερίας παρουσιάστηκε με μόνο 7 παίκτες) . Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της πόλης μας μπροστά στο σκορ με 48-40.
Το 4ο δεκάλεπτο ανήκει στην ομάδα της Έδεσσας που ξέφυγε στο σκορ, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς του ΓΑΣ, να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.
Το παιχνίδι τελείωσε με νικήτρια την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας και τους παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι.
Η διοίκηση του ΓΑΣ Έδεσσας την ερχόμενη Παρασκευή θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το προπονητικό team της ανδρική ομάδα. Επίσης θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς αλλά θα ανακοινωθούν και οι πρώτες σκέψεις για την νέα σεζόν.
Διαιτητές: Μελανίδης - Καραμανλής.
Τα δεκάλεπτα:12-12, 27-25, 48-40, 68-52. 
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Σταυρόπουλος, Μπιτέρνας) Μποζίνης 12 (2), Τσολάκης 7 (1), Βεκόπουλος 3 (1), Τσακώντσης 6, Δημητρόπουλος 5 (1), Αργυρός 7, Τότλης 5 (1), Χαραλαμπίδης 5, Χρήστος, Δάφνης 3, Υφαντίδης 13 (2), Δοδόπουλος 2, Λούσης, Δουλκερίδης, Καϊλίδης.
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής) Σαραπτσής Χ, Μαντζόλης 11, Καραμπατάκης 6 (2), Ζαμάνης 11, Ραφαηλίδης 4, Στέρκος 2, Κουρκούτας 17.



Δεν υπάρχουν σχόλια: