Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Δωρεάν μετακίνηση για όλους τους δρομείς από τον ΟΑΣΘ και την Οργανωτική Επιτροπή

Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα έχουν, για άλλη μια χρονιά, οι συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., που θα διεξαχθούν παράλληλα με τον NN 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Με απόφαση του Επίσημου Υποστηρικτή της διοργάνωσης, ΟΑΣΘ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής, οι δρομείς που θα έχουν μαζί τους τον αριθμό συμμετοχής (bib number) θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν προς τα σημεία εκκίνησης του Δρόμου Υγείας 5.000μ. (Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) και του Δρόμου Υγείας 10.000μ. (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων), από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου.
Επιπλέον, για πρώτη φορά, όλοι οι αλλοδαποί συμμετέχοντες δρομείς και οι συμμετέχοντες με το πλήρες πακέτο εξοπλισμού της διοργάνωσης θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ από την Παρασκευή (01/04) έως και τη Δευτέρα (04/04), εφόσον φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν τον αριθμό συμμετοχής (bib number) της διοργάνωσης, που θα συνοδεύεται από ειδικό καρτελάκι που θα φέρει το λογότυπο της διοργάνωσης και του ΟΑΣΘ.
Ως Επίσημος Υποστηρικτής του NN 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο ΟΑΣΘ θα έχει επίσης στα λεωφορεία του αφίσες και προωθητικό υλικό της διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη θετική ανταπόκρισή της, που θα διευκολύνει σημαντικά τους χιλιάδες συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., αλλά και όλους τους αλλοδαπούς δρομείς, κατά την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα παράσχει επίσης, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν μετακίνηση σε όλους τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο των 42,195 χλμ.. Οι Μαραθωνοδρόμοι θα μεταφερθούν στο χώρο της αφετηρίας, στην Πέλλα, με λεωφορεία που θα αναχωρούν επί της οδού Μ. Ανδρονίκου μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, από τις 05:30 έως τις 06:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.
Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: