Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Συναυλίες από μαθητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει  συναυλίες με καθηγητές και μαθητές των τάξεών του.
Πιο συγκεκριμένα:
- Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί «Μαθητική Συναυλία Κιθάρας και Πιάνου» των τάξεων των Καθηγητών Όλγας Καϊλόγλου και Κώστα Αργύρη αντίστοιχα. 
- Το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Πιάνου, της Τάξης του Καθηγητή Θανάση Ρεπάνη. 
- Την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Κιθάρας, της Τάξης του Καθηγητή Γιάννη Ανδρόνογλου.
- Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Κιθάρας και Φλάουτου, της Τάξης των Καθηγητών Δήμου Ζαμπούνη και Θεοδώρας Ηλιάδου.

Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: