Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τέλος προπονήσεων για παιδικό-μίνι & προμίνι για την περίοδο 2015-16

Την Παρασκευή 24/6 πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των τμημάτων παιδικού, μίνι και προμινι του ΓΑΣ Έδεσσας, για την αθλητική χρονιά 2015-16. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τις υποδομές του συλλόγου μας, με σημαντικά βήματα προόδου.
Στο παιδικό τμήμα του συλλόγου έγινε σημαντική πρόοδος, παρά το γεγονός ότι αριθμός των παιδιών του τμήματος είναι μικρός και αυτό οφείλεται στο ότι ο σύλλογος μετράει μόνο 4,5 χρόνια ύπαρξης, κάνοντας υπομονή ώστε να «μεγαλώσουν» οι αθλητές του, χωρίς να «ψάχνει» αθλητές από άλλες ομάδες.
Οι αθλητές Δουλκερίδης, Καϊλίδης, Μποζίνης, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης και Τεντζέρης έχουν ήδη ενημερωθεί ότι θα ξεκινήσουν προετοιμασία την νέα χρονιά με το ανδρικό τμήμα, διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Ανδρικής ομάδας. Ο κόουτς του ανδρικού τμήματος Λάζαρος Λούσης, πέρα από την προσπάθεια δημιουργίας μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ, θα δώσει και τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές των υποδομών του συλλόγου μας.
Σημαντική δουλειά έγινε και στο τμήμα του προμίνι (2003-2004-2005) όπου δημιουργήθηκε μια ικανοποιητική βάση 20 αθλητών, που το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα ήταν ότι «δεν έχαναν προπόνηση». Θεωρούμε ότι με την σκληρή προπόνηση αλλά και την συνέπεια που διακρίνει αυτά τα παιδιά, στο κοντινό μέλλον θα στελεχώσουν τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΑΣ Έδεσσας.
Συνεχίζονται οι επαφές για τη στελέχωση του παιδικού τμήματος και της Ακαδημίας του συλλόγου με προπονητές. Η Διοίκηση του ΓΑΣ Έδεσσας, θεωρεί ότι σύντομα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει το όνομα του προπονητή, που θα αναλάβει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: