Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

8 Αυγούστου η έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Η ημερομηνία της έναρξης της φετινής προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας που ήδη ήταν προαποφασισμένη, τώρα είναι και ανακοινώσιμη.
Ενώ υπήρχαν αρχικά κάποιες σκέψεις για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας σε προχωρημένη ημερομηνία του Αυγούστου, δεδομένων των αρκετά μακρινών χρονικά φετινών επίσημων διοργανώσεων κυπέλλου και πρωταθλήματος, εντούτοις κρίθηκε σκόπιμο και αποφασίσθηκε αυτή να ξεκινήσει σχεδόν όπως κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα Αυγούστου και συγκεκριμένα την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, αφού θα υπάρχουν ημερολογιακά περιθώρια για «ανάσες» ενδιάμεσα τόσο για τον δεκαπενταύγουστο, όσο και για τις προγραμματισμένες και πιο αργοπορημένες διακοπές κάποιων ποδοσφαιριστών που μπορούν να εκμεταλευθούν τις περιστάσεις για ολιγοήμερες θαλασσινές αποδράσεις. Επίσης με τη μακρά περίοδο προετοιμασίας, δίνεται η ευκαιρία προγραμματισμού περισσότερων φιλικών αγώνων για καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας, που φέτος θα εμφανισθεί αρκετά ανανεωμένη και αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι.
Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ, ήδη βρίσκονται σε επαφές και προγραμματισμό για μια σειρά φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης της 20ης Αυγούστου όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Γέφυρας, ομάδα του 1ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ.
Τέλος με την επιστροφή του προέδρου Βασίλη Στεφανίδη από ταξίδι στο εξωτερικό, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι μέχρι στιγμής μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: