Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Θρίαμβος Παρθενίου (3-0)5-0

Ο Θρίαμβος το όνομα, ο Μέγας Αλέξανδρος τη χάρη! Σ' ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας η Πέλλα πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, νίκησε με το ευρύ όσο και «φτωχό» λόγω πολλών χαμένων ευκαιριών 5-0, μπροστά στα μάτια αρκετών φίλων της οι οποίοι την χειροκρότησαν.
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας αναμέσα στις δύο ομάδες, με την ομάδα του Παρθενίου να μην μπορεί να προβάλει καμία αντίσταση στην αγωνιστική διάθεση της Πέλλας, που παρουσίασε και σήμερα αρκετά καλό πρόσωπο σε μεγάλα διαστήματα. Τα ωραία κατά γενική ομολογία τέρματα της Πέλλας πέτυχαν κατά σειρά Μπουράκης, Καρασμάνης, Μπρατσούδης, Ρέκος Β.Γ. και Ζώγας. Δύο χαμένα πέναλτι για την Πέλλα από Ίμπα στο πρώτο ημίχρονο και Μπρατσούδη στο δεύτερο, ενώ ο Ίμπας είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Καλύτερος παίκτης των φιλοξενουμένων ο τερματοφύλακας!
Διατητής της αναμέτρησης ο κ. Γιάγκος που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
Οι 11 πρώτοι που ξεκίνησαν Μουρζίδης, Παναγιωτέλης, Πλιόγκας, Ίμπας, Σιάγκας, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Ζώγας, Μπρατσούδης, Κατσαμακτσής, Καρασμάνης ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Βουδούρης, Μπαλάσκας, Μυτακόπουλος, Ρέκος Β. Γ., Ρέκος Π. Γ., Καλπακίδης, Παλιάικος, Μαρκόπουλος και Κεραμάρης 

Μια προσφορά του
Πρακτορεία ΠΡΟΠΟ | Στοιχημάτων
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Γ. - ΤΣΙΟΝΑ Ε. Ο.Ε. 
Βέροια
Τηλ.: 2331024555


































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ φτωχο το υλικο για την ομαδα μας. Χρειαζομαστε ενισχυση και θα φανει αυτο στα επισημα παιχνιδια