Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο Νίκος Λαζαρίδης ευγενικός χορηγός και επίτιμο μέλος του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου προς τον ποδοσφαιριστή

Τι κι αν η Ελληνική Πολιτεία, η Αθλητική Ηγεσία και η ΕΠΟ γυρίζουν την πλάτη στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έστω ακόμα κι αν παραδέχονται ότι είναι ο βασικός αιμοδότης, η πνοή και η ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού. Τι κι αν με αποφάσεις, προφάσεις, λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες τους κάνουν το βίο αβίωτο αυτών των ερασιτεχνικών σωματείων. Τι κι αν όλοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες παράγοντες σφυρίζουν αδιάφορα στην αδυναμία, στην ασφυξία, στην ανασφάλεια, ακόμα και στη διάλυση ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων. 
Υπάρχουν ευτυχώς άνθρωποι του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδκότερα σε ότι μας αφορά ως σύλλογο άμεσα, που τόσο με την ποδοσφαιρική αξία τους, αλλά πολύ περισσότερο με το ήθος, την ευγένεια και την ανιδιοτέλεια τους μέσα κι έξω από αθλητικούς χώρους, προσφέρουν και συνεισφέρουν τα μέγιστα από όποια θέση κι αν τους δοθεί η ευκαιρία ή τους ζητηθεί. Γιατί απλά και αγαπούν και τιμούν και στηρίζουν αυτό που κάνουν και δεν ξεχνούν κυρίως από που ξεκίνησαν. Ένα τέτοιο φωτεινό παράδειγμα είναι ο Νίκος Λαζαρίδης, ποδοσφαιριστής σήμερα του Ατρομήτου Αθηνών, με μακρόχρονη παρουσία και αξιομνημόνευτη καριέρα στα εθνικά μας ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.
Ο Νίκος Λαζαρίδης λοιπόν, που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον συντοπίτη, παλιό ποδοσφαιριστή  και φίλαθλο του συλλόγου μας Βαγγέλη Γιάγκο, διαιτητή της Ένωσης Πέλλας, ανταποκρίθηκε άμεσα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, στην παράκληση του κοινού μας φίλου, για κάποια έστω χορηγία αθλητικού υλικού προς τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Δέκα μπάλες αγώνων ποδοσφαίρου έφτασαν σε λίγες μέρες με αποστολή courier και άμεση παράδοση τους από τον Βαγγέλη Γιάγκο στον πρόεδρο του συλλόγου μας Βασίλη Στεφανίδη!
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος της Πέλλας, ευχαριστούν θερμά τον μακεδόνα ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Νίκο Λαζαρίδη για την ευγενική χορηγία του, εύχονται ολόψυχα υγεία σ' αυτόν και τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως επίσης και την καλύτερη συνέχεια με ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του και σε ότι άλλο επιλέξει επαγγελματικά και προσωπικά στο μέλλον.
Τέλος η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας σε έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση, αποφάσισε τιμής ένεκεν να ανακηρύξει επίτιμο μέλος του συλλόγου το Νίκο Λαζαρίδη.
Λίγα λόγια για το «βαρύ» ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Νίκου Λαζαρίδη
Ο κοζανίτης αμυντικός γεννημένος στις 12 Ιουλίου του 1979, έκανε τα πρώτα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παναργειακό, ομάδα του Άργους Ορεστικού Καστοριάς. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2000 στην Κοζάνη ομάδα τότε Γ' Εθνικής όπου και παρέμεινε αγωνιζόμενος για 3 χρόνια, πριν αρχίσει τα μεγάλα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά του άλματα μεταγραφόμενος αρχικά στην Καστοριά στη Β' Εθνική κατηγορία και δύο χρόνια αργότερα στην Α' Εθνική και τον Πανιώνιο. Το επόμενο χρόνο μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όταν χέρι χέρι με την πελοποννησιακή ομάδα ανέβαιναν κατηγορίες και ποδοσφαιρικά επίπεδα φτάνοντας και διαπρέποντας μέχρι τη Σούπερλιγκα. Ήρθε η ποδοσφαιρική και ηθική καταξίωση το 2010 και μεταγράφηκε στην ομάδα της καρδιάς του τον Άρη θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά και σε ευρωπαϊκό κύπελλο, πετυχαίνοντας μάλιστα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης και το ιστορικό νικήτηριο τέρμα στη πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί ισπανικού εδάφους! Δύο χρόνια αργότερα το 2012 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών όπου και αγωνίζεται, πρωταγωνιστεί και διακρίνεται με αξιοσημείωτες παρουσίες και πορείες με την αθηναϊκή ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι και σήμερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν στελνει κανεναν παικτη καλυτερα λεω γω...