Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μαξίμου σε Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία με τους καναλάρχες, εμείς με την κοινωνία

Η απάντηση του Μαξίμου, στη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, ότι "ο διαγωνισμός για τις άδειες έχει εκπέσει".
"Καθένας πορεύεται με εκείνους που εκπροσωπεί. Η ΝΔ με τους καναλάρχες, εμείς με την κοινωνία", απαντά το Μαξίμου στην Ντόρα Μπακογιάννη, για τη δήλωσή της από την Ολομέλεια της Βουλής, περί "άτακτης φυγής" της κυβέρνησης.
"Την ίδια ώρα που η κυρία Μπακογιάννη αποφαινόταν στη βουλή ότι «ο διαγωνισμός για τις άδειες έχει καταπέσει», οι δύο πρώτοι υπερθεματιστές κατέθεταν στα δημόσια ταμεία 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα πρώτα χρήματα μετά από δύο δεκαετίες «τζάμπα» χρήσης δημόσιων συχνοτήτων από καναλάρχες", αναφέρουν.
"Είναι τόσο μεγάλο το άγχος τους στη Νέα Δημοκρατία να μην πληρώσουν δεκάρα οι ιδιοκτήτες καναλιών για τη χρήση δημόσιων αγαθών, ώστε δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Θα ήταν γραφικές οι αντιδράσεις τους, αν δεν στρέφονταν τόσο καταφανώς και τόσο ξεδιάντροπα απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.
Καθένας πορεύεται με εκείνους που εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία με τους καναλάρχες, εμείς με την κοινωνία".
Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση ετράπη σε άτακτη φυγή
Για επιβεβαίωση της θέσης της ΝΔ ότι «ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κατέπεσε κι έγινε μόνον για το θεαθήναι» έκανε λόγο νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την απάντηση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα.
Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ετράπη σε άτακτη φυγή», αφού από εκεί που ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι θα πάρει χρήματα από το διαγωνισμό για τις άδειες και θα τα μοιράσει στους κοινωνικά αδύνατους, τελικώς ο κ. Παππάς είπε ότι δεν υπάρχει καμία άδεια.
Αφού χαρακτήρισε «γραφικά» τα όσα ακούστηκαν στην Ολομέλεια «για πάταξη της διαπλοκής», η κ. Μπακογιάννη, προσέθεσε πως η ουσία της υπόθεσης είναι ότι «σήμερα άδειες δεν υπάρχουν».
Σημειώνεται δε, ότι τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος για τον ΣΚΑΪ, όσο και η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego, κατέθεσαν την Παρασκευή την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: