Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών - 2η Φάση: Μ.Α. Πέλλας - Μ.Α. Όρμας

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:30, στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας, αντιμετωπίζοντας τον Μ.Α. Όρμας, ομάδα του 1ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής.
Ο Μ.Α. Όρμας που προκρίθηκε από τον 3ο όμιλο τερματίζοντας πίσω από την Δόξα Εξαπλατάνου, πήρε το εισιτήριο ως μία από τις πέντε καλύτερες δεύτερες ομάδες όλων των ομίλων, αφήνοντας έξω ηχηρά ονόματα του νομού. Κι ενώ στο κύπελλο μπορεί να τα πήγε αρκετά καλά, στο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να τα καταφέρνει το ίδιο καλά μέχρι στιγμής, αφού βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό σε 4 αγώνες.
Εντούτοις ο θεσμός του κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό και οι εκπλήξεις δεν λείπουν, με την ομάδα μας μετά την πρώτη ήττα σε επίσημους αγώνες το περασμένο Σάββατο, να θέλει όχι μόνο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να επανέλθει στις επιτυχίες και να μείνει ζωντανή στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει την φετινή χρονιά, αλλά να προσπαθήσει να διακριθεί σ' έναν θεσμό, στον οποίο παραδοσιακά διαπρέπει φτάνοντας συνήθως αρκετά μακριά, έχοντας προσθέσει στο «παλμαρέ» της τα τελευταία 7 χρόνια τρεις τελικούς, έναν ημιτελικό, κι έναν προημιτελικό! 
Η ομάδα μας χρειάζεται για ακόμη μία φορά τη βοήθεια και τη στήριξη των φιλάθλων της όπως σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για νοκ άουτ όπως αυτός της 2η φάσης του κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο την Όρμα. 
Την αναμέτρηση ορίσθηκε να διευθύνει ο κ. Παναγιωτίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σκουλή και Βασιλειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: