Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Στο Τaxis ανέβηκαν οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Ανέβηκε η Αίτηση Ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνηση του Taxis, προκειμένου οι δικαιούχοι να μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης.
Σε ότι αφορά το ύψος του επιδόματος, αλλαγές αναμένονται στις ζώνες και όχι στα εισοδηματικά- περιουσιακά κριτήρια για άγαμους και έγγαμους. Η τιμή πώλησής του πετρελαίου ανέρχεται στα 92 λεπτά το λίτρο ενώ με την επιδότηση θα πέσει στα 68 με 70 λεπτά το λίτρο.
Από την Υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης (αιτήσεις) του Taxis (οδηγίες χρήσης) θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά η Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος, από τους Δικαιούχους/ Υποψήφιους Δικαιούχους του Επιδόματος, ενώ εναλλακτικά θα δηλώνονται τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας με αίτηση από τον «Διαχειριστή – Εκπρόσωπο των ενοίκων».

Πηγή: aftodioikisi.gr

*Προσωπικά το δοκίμασα και δεν λειτουργεί ακόμη. Ίσως ανέβηκε προσωρινά δοκιμαστικά, ή το σύστημα έχει δεχτεί μεγάλο αριθμό αιτήσεων κι έπεσε. Αναμένουμε τις επόμενες ώρες και μέρες να αποκατασταθεί, ώστε να υποβληθούν απρόσκοπτα όλες οι αιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: