Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η FIFA διορίζει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ

Την απόφαση να ορίσει δική της διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ και να αναβάλλει επ’ αόριστον τις εκλογές έλαβε η FIFA. 
Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook o Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο Κύπριος παράγοντας που είχε αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε 2-3 εβδομάδες θα ολοκληρωθούν οι διεργασίες για την επιλογή των ατόμων που θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή. 
«Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της δεν μπορεί να γίνουν εκλογές», ξεκαθαρίζει ο Κουτσοκούμνης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, μέχρι τον ορισμό της διοικούσας επιτροπής, συνεχίζει η διοίκηση ως είχε, πριν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου.
Την ικανοποίησή του για την απόφαση της FIFA να ορίσει διοικούσα επιτροπή «εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ με στόχο να εναρμονίσει το καταστατικό της, να βρει εκλογικό σύστημα και γενικά να προβεί σε αλλαγές θεσμών, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Σταύρος Κοντονής χαρακτήρισε «θετική» αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση από την πλευρά της θα βοηθήσει σε όποια κατεύθυνση της ζητηθεί με στόχο «την Άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία επιθυμούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι».

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: