Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας - Προημιτελική Φάση: ΠΑΟ Κερασιάς - Μ.Α. Πέλλας

Η ομάδα μας την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στις 3 το μεσημέρι, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κερασιάς στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας, με τον επαναληπτικό στην Πέλλα να ακολουθεί σε τρεις βδομάδες. Διπλοί οι αγώνες σε προημιτελική και ημιτελική φάση η φετινή καινοτομία του θεσμού και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Ο ΠΑΟ Κερασιάς ομάδα του 1ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, σε αντίθεση με το κύπελλο που βρίσκεται ήδη στους 8 καλύτερους της διοργάνωσης, δεν ξεκίνησε καλά φέτος το πρωτάθλημα και βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Χθες στο ντέρμπι της ουράς, νίκησε σχετικά εύκολα εκτός έδρας το Γαρέφι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μ.Α. Όρμας, την ομάδα που απέκλεισε η Πέλλα στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου. Στο κύπελλο αφού προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων ως δεύτερη στον βατό 1ο όμιλο πίσω από τους Προμάχους, στη συνέχεια στη φάση των 16 απέκλεισε σε νοκ-άουτ αγώνα το Σταυροδρόμι(ομάδα Α1) στην παράταση με 4-2. Η Κερασιά  ή αλλιώς Κροντσέλοβο βρίσκεται 13 χλμ ΒΔ της Έδεσσας σε υψόμετρο 800 μέτρων!
Η ομάδα μας έχει ως στόχο, αγωνιζόμενη με την απαραίτητη σοβαρότητα και φυσικά τον δέοντα σεβασμό στον αντίπαλο, να καταφέρει από το πρώτο παιχνίδι σκορ πρόκρισης, ώστε στον επαναληπτικό στις 14 Δεκεμβρίου στην Πέλλα να έχει πιο εύκολο έργο, αφού αυτή την προεόρτια περίοδο, θα έχει αρκετά φορτωμένο και απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρυψιάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μίσκο και Κορνισορλή Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια: