Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικός Αγώνας: Φίλιππος Πενταπλατάνου - Μ.Α. Πέλλας (0-1)0-4

Με αρκετά καλή εμφάνιση και σε μεγάλα διαστήματα με ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας νίκησε εύκολα σε φιλικό αγώνα σήμερα στον Πενταπλάτανο τον τοπικό Φίλιππο με 0-4.
Πολλές συνεργασίες και συνδυασμοί, καλή κυκλοφορία σε όλους σχεδόν τους χώρους, γρήγορη ανάπτυξη που σε πολλές περιπτώσεις γινόταν ταχύτατη τόσο από τα άκρα όσο κι από τον άξονα, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν εμφανώς να ακολουθήσουν αυτόν τον ρυθμό, κι αν δεν υπήρχαν κάποιες κακές και επιπόλαιες «τελικές», το σκορ πιθανότατα θα ξέφευγε υπερβολικά. Πιο φειδωλή και άστοχη στο πρώτο, πιο παραγωγική και εύστοχη στο δεύτερο, η ομάδα μας συνδύασε την καλή απόδοση με την αποτελεσματικότητα στον τελικό της «λογαριασμό»... Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Ζώγας, Σαλίκας(2) και Κατσαμακτσής.
Το επόμενο φιλικό την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 15:00 στο Πολύπετρο.
Ξεκίνησαν τον αγώνα: Βουδούρης, Μπρατσούδης, Σιάγκας, Σιαματάς, Στάγκος, Σαλίκας, Μπουράκης, Ιωσηφίδης, Ρέκος Β.Ι., Ζώγας, Κατσαμακτσής. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο: Μουρζίδης, Κεραμάρης, Αλμπάνης. Απόντες: Πλιόγκας, Τζιότζιος, Παλιάικος, Παναγιωτέλης, Ίμπας, Καρασμάνης, Μαρκόπουλος, Γκόγκαλης, Ρέκος Π.Ι., Πανταζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: