Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας 2016/17 - Ημιτελική Φάση: Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Α. Πέλλας

Την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Εξαπλατάνου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας, την τοπική Δόξα. Ο επαναληπτικός στην Πέλλα, θα οριστεί σε νέα ημερομηνία που θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει η Ένωση "εν ευθέτω χρόνω".
Για την ομάδα μας πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της, κι επιθυμεί να βάλει τις βάσεις για την επίτευξη του ενός από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς, με την παρουσία της πρώτιστα σε ακόμα έναν τελικό, αλλά με πίστη και ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει ότι δεν κατάφερε στις τρεις προηγούμενες αποτυχημένες απόπειρες με τους χαμένους τελικούς, δηλαδή να στεφθεί κυπελλούχος. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά επίσης όχι και ακατόρθωτο, έτσι όπως φέραμε τα πράγματα με την φετινή παρουσία και πορεία στο θεσμό, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Φυσικά σ' αυτή την πορεία ο Μ.Α. Πέλλας, αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, με πιο πρόσφατη για τον θεσμό του κυπέλλου, την εκπληκτική ανατροπή και πρόκριση με την Κερασιά στην προημιτελική φάση.
Η Δόξα γνωστή και μη εξαιρετέα από τις παραδοσιακές ερασιτεχνικές δυνάμεις του νομού, την αντιμετωπίσαμε πριν δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα στην Πέλλα, όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα, αλλά τίποτα δεν προμηνύεται ίδιο με κείνο το παιχνίδι στις δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου. Η Δόξα είναι αυτή που καλείται τώρα να βγει από το «καβούκι» της, να σταθεί «όρθια» στο γήπεδο, να δημιουργήσει ως γηπεδούχος και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της κυνηγώντας πρωτίστως καθαρό σκορ, που θα της δώσει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Πέλλας.
Ανέκαθεν φιλόδοξη η Δόξα, που επιζητά εναγωνίως τα τελευταία χρόνια διακρίσεις και τίτλους. Η Δόξα φέτος παρουσιάζεται διαφορετική, θυσιάζει το θέαμα για το αποτέλεσμα και η ομάδα μας το διαπίστωσε αυτό δυσάρεστα και εμπειρικά, στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα. «Φλερτάρισε» με τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση με αντίπαλο το Μάνδαλο, αλλά ευτύχησε να προκριθεί ως τυχερότερη και ικανότερη στην διαδικασία των πέναλτι. Πλούσιο το ρόστερ της, με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μ' έναν ικανό προπονητή στο «τιμόνι» της.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ατζαμιδάκης με βοηθούς του κ.κ. Αρέστη και Ζγουρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: