Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΟΔΕ Πέλλας για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Καλούμε τους Οικονομολόγους  μέλη και φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Πέλλας, που είναι και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, να στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016, για την ανάδειξη νέων διοικήσεων του, τόσο σε τοπικό (Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας), όσο και σε κεντρικό επίπεδο (Συνέλευση των Αντιπροσώπων), τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Σ).
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους, μετά από 7 χρόνια συνεχούς κρίσης και τις αδιέξοδες πολιτικές που με ιδεοληπτική μανία, προσπαθεί να επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ρόλος των Οικονομολόγων είναι πολυσύνθετος. Αφενός το Ο.Ε.Ε. θα πρέπει να επιτελέσει το ρόλο του, ως επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας και από την άλλη να σταθούν αρωγοί, σε κάθε προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, ο καθένας μέσα από τη δραστηριότητά του.
Η ΔΗ.Κ.ΙΟ.-Σ. είναι η παράταξη που με συγκεκριμένο και ξεκάθαρα φιλελεύθερο ιδεολογικό στίγμα, με τη συμμετοχή της στη διοίκηση του Ο.Ε.Ε. βοήθησε να πραγματοποιηθούν σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση του ρόλου των Οικονομολόγων.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Οικονομικό Επιμελητήριο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να  υπάρχει ως φορέας εξασφάλισης μικροσυνδικαλιστικών συμφερόντων.
 H αποχή και η στείρα αντίδραση, δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα και σε κανέναν.
Στήριξε με την ψήφο σου τους υποψηφίους από το Νομό Πέλλας, οι οποίοι είναι:
ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Νο 1 στο ψηφοδέλτιο για την Τοπική Διοίκηση  και Νο 13 για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων)
ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Νο 6 στο ψηφοδέλτιο για την Τοπική Διοίκηση και Νο 59 για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων)
Οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 08:00 π.μ μέχρι τις 06:00 μ.μ. της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016, στην Έδεσσα, 18ης Οκτωβρίου, Διοικητήριο - αίθουσα 300 (3ος όροφος).

ΝΟΔΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: