Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Α1 Ερασιτεχνική - 13η αγωνιστική: Μ.Α. Πέλλας - Α.Σ. Πρόμαχοι

Αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στις 3 το μεσημέρι η ομάδα μας φιλοξενεί στην Πέλλα για την 13η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής και τελευταία του πρώτου γύρου, τους εσχάτως ανεβασμένους αγωνιστικά Προμάχους.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με αγωνιστικούς στόχους την όσο το δυνατό καλύτερη πορεία και διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο κύπελλο τα έχει καταφέρει θαυμάσια μέχρι στιγμής, κι έφτασε να επωφθαλμιά βάσιμα μια θέση στον μεγάλο τελικό. Εντούτοις στο πρωτάθλημα τα πράγματα στράβωσαν κάπως το τελευταίο δίμηνο, και ύστερα από μια καταπληκτική πορεία 8 αγωνιστικών που την είχε φέρει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σήμερα μετά από 4 συνεχόμενες ήττες βρίσκεται ακόμα καθηλωμένη σ' εκείνη την βαθμολογική συγκομιδή και εκτός της προνομιούχου πρώτης τετράδας. Κανείς στον σύλλογο και πέριξ αυτού, που γνωρίζει την ποιότητα και τις δυνατότητές της, δεν πιστεύει ότι της αξίζει αυτή η αγωνιστική και βαθμολογική καθίζηση και όλοι είναι πεπεισμένοι, ότι μια νίκη στο πρωτάθλημα θα της δώσει και πάλι την αυτοπεποίθηση, την ψυχολογία και την ώθηση που χρειάζεται για να ξαναβρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών.
Όπως έχουμε ξαναναφέρει, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Α1, κάτι που είναι ευδιάκριτο και με τα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα σ' αυτό, αλλά και εμπειρικά από τις δύο πιο οδυνηρές ήττες που υπέστη από αντικειμενικά κατώτερους αντιπάλους, τις Αμπελειές και την Αναγέννηση Γ.. Έτσι δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει ούτε τους Προμάχους, που παρότι εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Α1, στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν μια αγωνιστική ανάταση και αρχίζουν να πιστεύουν στη σωτηρία, με κορυφαία στιγμή τους, το διπλό στην Νέα Τραπεζούντα με αντίπαλο τον ανεβασμένο Εθνικό Γ.. Έχοντας κατά νου και το 2-2 της 1ης αγωνιστικής στο φιλόδοξο και «καυτό» Μάνδαλο, η ομάδα μας θα πρέπει να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη, ώστε να μην ξαναπέσει θύμα έκπληξης από έναν αντίπαλο θεωρητικά και αντικειμενικά αδύναμο. Οι Πρόμαχοι για όσους θυμούνται, πέρυσι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό από την Πέλλα με τέρμα στο τελευταίο λεπτό και είναι σίγουρο ότι θα το ξαναπροσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, αν η ομάδα μας δώσει τις αφορμές. 
Τέλος μια και μιλήσαμε στην αρχή για τελικό έστω και κυπέλλου, μια προδιάθεση τέτοιου αγώνα δίνει στην ομάδα μας η ερχόμενη αναμέτρηση με τους Προμάχους, αφού τα βαθμολογικά της περιθώρια δείχνουν να έχουν στενέψει και η ολική επαναφορά κρίνεται απαραίτητη, ενόψει του αγωνιστικού μαραθωνίου σε πρωτάθλημα και κύπελλο το επόμενο τρίμηνο. Φυσικά εκτιμούμε ότι ένα τέτοιο κομβικής σημασίας παιχνίδι, θα προσελκύσει και το ενδιαφέρον των φιλάθλων μας, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν και να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: