Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων στα ελληνικά νησιά

Μια αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες εν πλω υπόσχεται ολλανδικό πρακτορείο. Από αρκετές χώρες του κόσμου το ενδιαφέρον.
Πολυτελή κρουαζιέρα για τολμηρά ζευγάρια “swingers” διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά το ολλανδικό πρακτορείο SDC.
Το πρακτορείο υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες εν πλω σε μια κρουαζιέρα-ορισμό του ρομαντισμού και των ένοχων απολαύσεων.
Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν ιδανικό προορισμό της σέξι κρουαζιέρας, με τις σαγηνευτικές και ελκυστικές μυρωδιές τους να πυροδοτούν την καυτή ατμόσφαιρα περιπέτειας την οποία υπόσχεται το πρόγραμμα. Σε αυτή την πλευρά του κόσμου, οι ηλιόλουστες ημέρες δίνουν τη θέση τους στις σέξι βραδιές, αναφέρει η εταιρία περιγράφοντας την κρουαζιέρα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξέφρενα πάρτι με αφρό, ζωντανά ερωτικά show, θεματικές βραδιές και ζωντανή μουσική για διασκέδαση σε κάθε γωνιά, μαθήματα Pole dancing, σέξι γιόγκα και τάντρα σεξ.
Η κρουαζιέρα ξεκινά από την Αθήνα στις 28 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου του 2017, με στάσεις στη Μύκονο (29 Ιουνίου), Πάρο (30 Ιουνίου), Ρόδο (1 και 2 Ιουλίου), Μαρμαρίδα (2 Ιουλίου), Σαντορίνη (3 Ιουλίου), Χανιά (4 Ιουλίου) και επιστροφή στην Αθήνα (στις 5 Ιουλίου).
Οι τιμές της κρουαζιέρας ξεκινούν από 2.349 δολάρια και φτάνουν στα 8.875 δολάρια σε υπερπολυτελή σουίτα.
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από διάφορες περιοχές του κόσμου (ΗΠΑ, Αργεντινή, Γερμανία, Βέλγιο, Καναδά, Κολομβία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία, Βραζιλία και άλλες χώρες).
Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC προσφέρει όλα όσα αναζητούν οι swingers από ένα ταξίδι. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στα lifestyle ταξίδια και ακόμα μεγαλύτερη στη διοργάνωση εκδηλώσεων για swingers, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες και ατομική εξυπηρέτηση.
Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας. Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση.
Τα πάρτι για swingers προσελκύουν το ενδιαφέρον ζευγαριών και ελεύθερων γυναικών και οι θέσεις εξαντλούνται σύντομα. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για μέλη της SDC, ενώ προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται σε αυτά για να διασφαλίζει την επιτυχία τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: