Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση – κοπή πίτας - του Συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Στάθη Καστερίδη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση του Συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Στάθη Καστερίδη το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του «Φιλίππειου» στα Γιαννιτσά, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας.
Στην εισαγωγική του ομιλία ο Στάθης Καστερίδης αναφέρθηκε στην παρουσία του Συνδυασμού του στα Δημοτικά πράγματα στο χρόνο που πέρασε. Είναι ο μόνος Συνδυασμός που ασκεί δημιουργική αντιπολίτευση με προτάσεις και όραμα για το μέλλον του δήμου Πέλλας.
Έδωσε το στίγμα μιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της υπάρχουσας νομοθεσίας, για τον «Καλλικράτη», ακόμα και μέσα στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία 7 χρόνια.
Με την άσκηση αρμοδιοτήτων που μπορούν να επιφέρουν ριζικές αλλαγές, χωρίς ιδιαίτερο κόστος, για τη βελτίωση της καθημερινότητας! Αναφέρθηκε σε προτάσεις που έθεσε κατά καιρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες λοιδορήθηκαν από τη δημοτική αρχή. Προτάσεις που θα γίνουν πράξη όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου ο Συνδυασμός «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Μίλησε ο κ Στάθης Καστερίδης για ένα δήμο ενωμένο, ένα δήμο για όλους! Με διεκδικήσεις και οργανωμένο, αναπτυξιακό σχεδιασμό. Με ανταποδοτική κοινωνική προσφορά προς τους δημότες.
Σχετικά με την συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» ο κ. Στάθης Καστερίδης, δεσμεύθηκε ότι εγκαίρως θα καλέσει τις λοιπές Δημοτικές παρατάξεις, τα κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες σε μια ημερίδα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.
Πάντως σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ο Συνδυασμός «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη θα είναι παρών!
Σε περίπτωση επανεξέτασης του χωροταξικού του νόμου Καλλικράτη και το αίτημα των κατοίκων για αυτονόμηση του πρώην δήμου Κρύας Βρύσης, είπε ότι «αν η Τοπική κοινωνία ας πούμε με ένα δημοψήφισμα, αποφασίσει να υπάρξει ξανά αυτόνομος ο Δήμος Κρύας Βρύσης, εμείς δεν θα πάμε απέναντι. Δεν θα το αρνηθούμε!».
Ενημέρωσε ότι από την επόμενη Κυριακή αρχίζει τις επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες για να ενημερωθεί και να ακούσει τις προτάσεις των κατοίκων.
Ανάμεσα στο πλήθος των παρευρισκομένων διακρίναμε την δήμαρχο Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντωνίου Αστέριος, Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πέλλας οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών Βασιλειάδης Αντώνης του Ισαάκ, ο Αντιδήμαρχος Σκύδρας κ. Μακρίδης Χρήστος, η κ. Χριστάκη Έλλη πρώην Πρόεδρος του Νομ. Συμβουλίου Πέλλας μετά του συζύγου Ιατρού Γιάννη Βουτσά, ο Σαραφούδης Παναγιώτης Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, ο Γιδάρης Αθανάσιος Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν. Πέλλας, ο Θωμαϊδης Νίκος, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, ο Ξανθόπουλος Γιώργος, πρώην Πρόεδρος του Α.Σ. Γιαννιτσών, ο Δημήτρης Δήμου εκπρόσωπος του Βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη, ο Τάκης Φωστηρόπουλος εκπρόσωπος της επιτροπής πολιτών της Κρ. Βρύσης,.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας – που ήταν… πέντε τουλάχιστον με πέντε φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα – για την παράταξη και όλους τους παρισταμένους!
Η εκδήλωση του Συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλή τον Στάθη Καστερίδη στα Γιαννιτσά είχε πλήθος, είχε αισιόδοξα πρόσωπα και δυναμική που μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να σημάνει την μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Πέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: