Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Roma Caput Mundi 2017: GRECIA – ROMANIA (0-3)0-4. Βαριά ήττα από την Ρουμανία

Η Μικτή Πέλλας τα βρήκε «σκούρα» σήμερα με αντίπαλο την πολύ δυνατή, κι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, την ομάδα νέων της Ρουμανίας. Απόλυτα αιφνιδιασμένη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο η ομάδα μας, υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-0.
Η προσπάθεια αντίδρασης μετά το 2-0 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν έπιασε τόπο, αφού οι δύο καλές ευκαιρίες με τους Κατσαμακτσή και Καράμπελα στη συνέχεια, δεν βρήκαν στόχο. Κι αντ' αυτού, ήρθε κι ένα τρίτο γκολ από τους Ρουμάνους προς το τέλος του ημιχρόνου, για να κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα.
Η Μικτή αν και πήρε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας καλύτερα και πιο ελεύθερα, δεν ευτύχησε να μειώσει ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αφού οι καλές ευκαιρίες με τους Ευφραιμίδη, Καράμπελα και Χαραβιτίδη χάθηκαν άδοξα. Στην κόντρα επίθεση οι Ρουμάνοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ, μετατρέποντας τη νίκη τους σε θρίαμβο. Το 4-0 ήταν και το τελικό σκορ.  Σκόραραν για την Ρουμανία στο 3’ ο Moldoeanu, στο 15’ ο Io. Gheorghe, στο 38’ ο Hamed και στο 70’ ο Sintean.
Καλύτεροι από τη Μικτή Πέλλας Ευφραιμίδης, Ιωσηφίδης, Καράμπελας και Χαραβιτίδης. Ακόμη και σήμερα παρά την βαριά ήττα της Μικτής, το όνομα του Κυριάκου Κατσαμακτσή μνημονεύεται μαζί μ' αυτό του Biccari της ITALIA LND, ως οι σκόρερς δύο τερμάτων σ' έναν αγώνα.
Οι συνθέσεις
GRECIA: Domouktsidis (76’ st Tompoulidis), Vladovitis, Charavatidis, Efraimidis, Iosifidis, Katsamaktisis (62’ st Georgias), Karampellas, Prountsis (67’ st Paroutoglou), Sfetkos, Markou (65’ st Zafeiriou), Tsiakalos (25’ pt Passalis). A disp. Papadimitriou, Papadopoulos K. All. Tselempis
ROMANIA: Aioani, Harut, Dima, Trusescu (67’ st Podina), Chifu (72’ st Jacob), Chinerais (67’ st Chertes), Singeant, L. Gheorghe (46’ st Lazar), I. Gheorghe, Hamed, Moldoeanu. A disp. Costache, Ganea, Popan. All. Boingiu. 
►Την Πέμπτη η Μικτή θα αντιμετωπίσει την Ουαλία για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στο τουρνουά.
►Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στον οποίο η πρωτιά κρίθηκε σήμερα GALLES – C.R. LAZIO 1-2.



Δεν υπάρχουν σχόλια: