Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μ.Α. Πέλλας - Απόλλων Κρύας Βρύσης

Η αγωνιστική δραστηριότητα στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Πέλλας συνεχίζεται και σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής σεζόν, με τις εναπομείναντες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 4 το απόγευμα, υποδέχεται στην Πέλλα τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, για την 20η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής.
Και σ' αυτό το παιχνίδι το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη, ώστε η ομάδα μας να εξαντλήσει κάθε αγωνιστική και μαθηματική πιθανότητα για τη συμμετοχή της στα play off αν αυτά τελικά διεξαχθούν, ή στην έσχατη περίπτωση να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά της στην τελική βαθμολογική κατάταξη, δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους κόπους, τις θυσίες και την προσπάθειά της. Όπως έγραψα και μετά το παιχνίδι στο Μελίσσι, κρατάμε τα θετικά, διορθώνουμε τα αρνητικά και συνεχίζουμε για να καταφέρουμε ότι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μας. Επειδή τα αρνητικά λίγο πολύ καταγράφηκαν και επισημάνθηκαν στο ρεπορτάζ του προηγούμενου αγώνα, ας πούμε και δύο λόγια για τα θετικά... 
Η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο παραμένει αήττητη για 6 συνεχόμενες αγωνιστικές και δείχνει ότι «χτίζει» από παιχνίδι σε παιχνίδι και χαρακτήρα συν όλων των άλλων βαθμολογικών ή αγωνιστικών κεκτημένων, αφού κερδίζει αγώνες έχοντας πειστική εικόνα και απόδοση όπως έγινε με την Καλή αλλά κυρίως τον Εθνικό και τις Αμπελειές, ή τους κερδίζει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά όπως στο Αρσένι, ή δεν τους χάνει όπως στο Μελίσσι παρουσιάζοντας το χειρότερό της φετινό πρόσωπο. Δείχνει επίσης ότι μπορεί κι ανταπεξέρχεται σώζοντας παιχνίδια, απέναντι ακόμα και σ' αστάθμητους παράγοντες όπως πχ η κακή διαιτησία με το Μάνδαλο, πέραν της δεδομένης σεβαστής δυναμικότητας του αντιπάλου. Τέλος θα πω και για τον τελικό του κυπέλλου, όταν αντιμετωπίζοντας μακράν την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε απολύτως τίποτα ατομικά και ομαδικά απ' αυτή, χάνοντας το τρόπαιο στα «σημεία».
Ο Απόλλων που ξεκίνησε τη χρονιά με υψηλούς στόχους, πέρασε από χίλια μύρια κύματα για να καταλήξει μετά και τις μεγάλες χειμερινές «επενδύσεις» του, μια ομάδα χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό και στόχο, πέραν της τιμητικής εισόδου στην πρώτη τετράδα, εάν αυτή προκύψει. Έχει καλό και έμπειρο υλικό, ίσως από τα καλύτερα της κατηγορίας, αλλά όταν χρειάστηκε το κάτι παραπάνω, έδειξε ότι δεν είχε το εκτόπισμα αλλά κυρίως τις αντοχές να ανταπαξέλθει. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας(43 ΓΚΟΛ) και την πρώτη μαζί με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας(19 ΓΚΟΛ). Εκτός έδρας δεν φημίζεται όμως ιδιαιτέρως για την αποτελεσμάτικότητά του(αν εξαιρέσει κανείς το 0-7 στις Αμπελειές), έστω κι αν καταφέρνει τουλάχιστον να μη χάνει(2Ν-4Ι-3Η).

Δεν υπάρχουν σχόλια: