Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ένας 17χρονος πελλιώτης στην Εθνική Γερμανίας U18!

Μεγάλη τιμή για την Πέλλα, ακόμη μεγαλύτερη για τον Γιώργο και την οικογένειά του! Ο 17χρονος Γιώργος Σιάδας(Jorgo Siadas), γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1999 και μόνιμος κάτοικος σε περιοχή της πόλης Düsseldorf της Γερμανίας, με καταγωγή από την Πέλλα από γονείς δεύτερης γενιάς μεταναστών, έκανε ντεμπούτο στις 17 Απριλίου 2017 με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Γερμανίας U18(U18-Nationalmannschaft)!
Ο Γιώργος ποδοσφαιριστής στις ομάδες υποδομών της Fortuna Düsseldorf από το 2010 και αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ, με το ταλέντο, τα προσόντα και την εξέλιξή του, κέντρισε το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού της γερμανικής εθνικής ομάδας U18 Meikel Schönweitz, ο οποίος τον κάλεσε επισήμα για την φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας στην πόλη Helmstedt τη Δευτέρα του Πάσχα.
Ο Γιώργος Σιάδας που αγωνίστηκε πρώτη φορά με τον αετό στο στήθος για τα τελευταία 20 λεπτά στο νικηφόρο παιχνίδι της Γερμανίας με την Αυστρία(3-0 το τελικό σκορ), εξέπληξε με την ταχύτητά και την ωριμότητα στο παιχνίδι του, παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες κι έχοντας πολύ καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, άφησε άριστες εντυπώσεις, ικανοποιώντας και τον Meikel Schönweitz που τον κάλεσε στην εθνική ομάδα. 
Εμείς να συγχαρούμε αυτόν και τους γονείς του(με τον περιχαρή και περήφανο πατέρα του Σωτήρη στην πρώτη φωτογραφία) και να του ευχηθούμε υγεία και να τα καταφέρει όπως επιθυμεί στην ζωή και την ποδοσφαιρική καριέρα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: