Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην Ε.Π.Σ. Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1

Δύσκολα, αλλά απόλυτα δίκαια Εδεσσαϊκός και Εξαπλάτανος πέρασαν νικηφόρα από τις δύσκολες έδρες Μελισσίου και Μανδάλου αντίστοιχα. Στην Καλή η τοπική ομάδα συνέχισε την ανοδική της πορεία με ευρεία νίκη επί του υποβιβασμένου Αρσενίου, ενώ το ίδιο έπραξε όμως με μικρότερης έκτασης νίκη και η Αναγέννηση Γ. στην έδρα της, επί των «καιόμενων» για βαθμό ή βαθμούς Αμπελειών. Οι Πρόμαχοι δεν κατάφεραν να καταβάλουν την αντίσταση του «αδιάφορου» Εθνικού Γ. και υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν επιθυμούσαν. Έτσι την επόμενη αγωνιστική και στο παιχνίδι Αμπελειές-Πρόμαχοι αναμένεται «αίμα κι άμμος», με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται με δύο αποτελέσματα και τους γηπεδούχους να ψάχνουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να σώσουν στην χειρότερη των περιπτώσεων τα play out.
Ο Εδεσσαϊκός υποφερτός για ένα ημίχρονο, προηγήθηκε με το καλημέρα, ενώ είχε και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Δεν το έκανε όμως, με αποτέλεσμα στο δευτερο ημίχρονο που ήταν μέτριος, να ζει με το άγχος μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.  Στο Μάνδαλο ο Εξαπλάτανος ήταν καλύτερος, με τους γηπεδούχους να επιδίδονται κυρίως σε «ατιμώρητα» σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα και με τον ρέφερι να βρίσκεται ακόμα στο γήπεδο, εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστές «ομορφιές», αυτή τη φορά με επιθέσεις και προπηλακισμούς σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν προκάλεσαν τουλάχιστον σήμερα.
Βλέποντας τις επόμενες αγωνιστικές και τον βαθμολογικό πίνακα, σε ότι μας αφορά και πείτε με ονειροπόλο, φιλόδοξο ή αιθεροβάμων, φαντάζει πλέον καθόλα εφικτός ο στόχος της αρκετά σημαντική διάκρισης με την κατάκτηση της τιμητικής τρίτης θέσης για την ομάδα μας, αν καταφέρει το ελάχιστο 4 βαθμούς στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες άνω κάτω και πάλι η κορυφή στον 1ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής, με τις ομάδες να εναλλάσσονται στις πρώτες θέσεις από σε αγωνιστική! Σήμερα μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Άψαλο, πέρασε μόνη πρώτη η Σωσάνδρα, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν ισόβαθμοι Ριζάρι και Άψαλος! Στον άλλο όμιλο της ιδιας κατηγορίας στα αξιοσημείωτα δεν είναι τόσο η λίγο πολύ αναμενόμενη νίκη των ΑΘύρων, όσο ότι ο Γιάννης Γεωργιάδης σκόραρε και πάλι συνεχίζοντας το καταπληκτικό σερί του! Το σκορ της ημέρας από το πρωτοπόρο Λιπαρό, που έκανε «φύλλο και φτερό» τον αδύναμο Άγιο Λουκά. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία της Α1 και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές: 
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (24η αγωνιστική)
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-1
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 6-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1
ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 3-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (24η αγωνιστική)
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2-1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 3-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (24η αγωνιστική)
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 3-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (25η αγωνιστική)
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 5-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (20η αγωνιστική)
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ 7-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 6-1
ΠΟΝ.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 0-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: