Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Απεργιακό κάλεσμα Ε.Κ. Π.Ε.Π. 17 Μάη 2017

Η Διοίκηση Του Εργατικού Κέντρου ΠΕΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους τους αυτοαπασχολουμενους, στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στις 11.00 πμ στην πλατεία του δημαρχείου Πέλλας.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα.
Απέναντι στην νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι μονόδρομος.
Λέμε όχι:
  • Στις νέες μνημονικές δεσμεύσεις που φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων.
  • Στο άνοιγμα των καταστημάτων 32 Κυριακές το χρόνο, που το μονό  που θα επιφέρει είναι η εξόντωση εργαζομένων και μικρόμεσαίων του κλάδου, περισσότερα λουκέτα, μεγαλύτερη ανεργία  και μισθούς πείνας στις μεγάλες επιχειρήσεις και τις πολυεθνικές.
Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτόαπασχολούμενοι  έχουμε μόνον μια επιλογή:
Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονικές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 11,00 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: